Sparta Hexagon Pannaboarding

Aantal:

103,30

1 dag 

Excl. BTW

124,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Sparta Hexagon Pannaboarding
>
  • Sparta Hexagon Pannaboarding
  • Sparta Hexagon Pannaboarding
  • Sparta Hexagon Pannaboarding
  • Sparta Hexagon Pannaboarding
<

Producteigenschappen

Lengte
15m
Breedte
15m
Hoogte
1m
Transportmaat Transportmaat
1,20m x 1,20m
Gewicht Gewicht
160 kg
Transport advies
Aanhanger of bestelbus
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
20-30 min
Op- en afbouw aantal personen
2-4
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Sparta Hexagon Pannaboarding huren - Partytent Huren Rotterdam

Op zoek naar een uitdagend potje voetballen waarbij je al je skills kunt laten zien? Pannaboarding vraagt om het uitvoeren van verschillende trucjes. Wil jij je tegenstander voorbij kunnen spelen? Dan is het noodzakelijk om meerdere panna’s en trucjes te doen voordat je kunt scoren. Dus ga jij een uitdaging niet snel uit de weg en is het “normale” voetbal een makkelijk karweitje voor jou? Dan is Sparta hexagon pannaboarding echt iets voor jou met je vrienden. Je speelt een wedstrijd in een pannakooi met 4 personen, waarbij je in tweetallen speelt.

Door op tijd een panna te maken en goed samen over te spelen maak je het de tegenstander erg moeilijk! Dit luchtkussen is zeer geschikt voor op grote sportevenementen en tijdens een sportmiddag op school. Met de bijgeleverde elektrische ventilator is het luchtkussen eenvoudig binnen een minuut op te blazen. Ook is de mogelijkheid er om het door ons te laten opzetten en afbreken.

Benieuwd naar onze andere luchtkussens? Bekijk dan ons assortiment!

Mocht je nog vragen hebben over de Sparta Hexagon pannaboarding of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Een beoordeling toevoegen