Oud Hollands Stokken Vangen

1 dag  33,06
Excl. BTW
1 dag 40,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Lengte
1.50m
Breedte
50cm
Hoogte
2m
Stroombehoefte Stroombehoefte
Geen
Transportmaat Transportmaat
1.50m x 1.50m
Gewicht Gewicht
10 Kg
Transport advies
Lege personenwagen met achterbank plat
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10 Min
Op- en afbouw aantal personen
2
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Oud-Hollands stokken vangen huren - Partytent Huren Rotterdam

Organiseert u een spellendag en bent u op zoek naar leuke spelletjes voor jong en oud? Dan is stokken vangen perfect! Met stokken vangen moet u zoveel mogelijk stokken proberen te vangen. Dit spel is gebaseerd op reactievermorgen en snelheid doordat de stokken onverwacht valllen. Super leuk tijdens een spelletjes middag met de familie of als activiteit op school.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval u een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor u klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen, zodat u een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op uw keuze van sport.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over het Oud Hollandse stokken vangen of over een van onze andere spellen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkeers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

 

Extra Productopties

1 dag 4,95

Excl. BTW

1 dag 5,99

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen