Eventmateriaal

Bent u op zoek naar eventmateriaal zoals stroomvoorziening en marktkramen? Zoek dan niet verder, want bij Partytent Huren Rotterdam hebben wij een uitgebreid en divers aanbod aan eventmateriaal. U huurt het product per dag tenzij anders aangegeven.

Ook voor uw andere partymateriaal hebben wij veel beschikbaar in ons assortiment. Huur een stoel of extra tafel voor bij uw marktkraam of huur een pagodetent voor een feestje!

 

 

Marktkraam
Afmetingen DxBxH
3,0 x 1,0 x 2,5 m
Verkoop je spullen achter deze mooie marktkraam.
37,19
Excl. BTW
45,00
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Stroom Aggregaat Diesel 10kva
Zorg dat je stroom bij de hand hebt door de stroom aggregaat.
165,29
Excl. BTW
200,00
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Stroom Aggregaat Diesel 20kva
Afmetingen DxBxH
1,5 x 3,0 x 1,5 m
Zorg voor voldoende stroom met de stroom aggregaat.
247,93
Excl. BTW
300,00
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Stroom Aggregaat Diesel 30kva
Zorg dat je genoeg stroomt hebt!
454,54
Excl. BTW
549,99
Incl. BTW
Offerte aanvragen

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Mocht u nog vrage hebben over de eventmaterialen of over een van de andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.