Eventmateriaal huren

 

 

 

Alle eventmateriaal huren

Eventmatriaal huren in Rotterdam - Partytent huren Rotterdam 

Ben je op zoek naar eventmateriaal zoals stroomvoorziening en marktkramen? Zoek dan niet verder, want bij Partytent Huren Rotterdam hebben wij een uitgebreid en divers aanbod aan eventmateriaal. Je huurt het product per dag tenzij anders aangegeven.

Ook voor je andere partymateriaal hebben wij veel beschikbaar in ons assortiment. Huur een stoel of extra tafel voor bij je marktkraam of huur een pagodetent voor een feestje!

Advies op locatie

Twijfel je over de mogelijkheden van uw locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

 

Meer accessoires 

Aan alleen eventmatriaal heb je misschien niet genoeg, maar ook voor al je benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kun je partytenten,  statafels huren, maar ook bijvoorbeeld springkussenssport & spel en ander partymateriaal huren. 

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de eventmatriaalen of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-SchiOostvoorneebroek, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.