Pagodetenten

De pagodetent is een stijlvolle tent voor de chiquere feesten en partijen. Wij verhuren de pagodetent op dit moment in drie verschillende maten. Zoals aan de afmeting te zien, zijn de pagodetenten altijd vierkant. De tenten kunnen met een tentvloer compleet worden gemaakt. Naast een mooie uitstraling, zorgt de vloer er ook voor dat de ondergrond gelijk is en iedereen schone schoenen heeft. Wilt u een pagodetent huren, maar heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust via de telefoon of mail.

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Andere event tenten huren

Niet op zoek naar een pagodetent maar een ander soort tent voor uw evenement? Dan hebben wij ook aluhallen en stretchtenten te huur. Zo hebben wij voor iedere gelegenheid de perfecte tent voor u klaarstaan. 

Accessoires voor bij uw tent

Aan alleen een partytent heeft u misschien niet genoeg, maar ook voor al uw benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kunt u allerlei soorten partymateriaal huren of licht & geluid appratuur huren. Kies uit verschillende soorten verlichting, geluidsapparatuur of coole effectmachines zoals rookmachines!

Andere partytent huren

Bent u toch niet op zoek naar een evenement tent? Dat is geen enkel probleem, bij Partytent Huren Rotterdam kan u partytenten huren van variërende groottes, makkelijk op te zetten easy up tenten, of opblaasbare tenten huren.

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Pagodetent Wit PVC 4x4m
Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers
± 25 personen
413,22
Excl. BTW
500,00
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Pagodetent Wit PVC 5x5m
Afmetingen DxBxH
5,0 x 5,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers
+/- 40
537,19
Excl. BTW
650,00
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Pagodetent Wit PVC 6x6m
Afmetingen DxBxH
6,0 x 6,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers
+/- 50
619,83
Excl. BTW
749,99
Incl. BTW
Offerte aanvragen