Pagodetenten

De pagodetent is een stijlvolle tent voor de chiquere feesten en partijen. Wij verhuren de pagodetent op dit moment in drie verschillende maten. Zoals aan de afmeting te zien, zijn de pagodetenten altijd vierkant. De tenten kunnen met een tentvloer compleet worden gemaakt. Naast een mooie uitstraling, zorgt de vloer er ook voor dat de ondergrond gelijk is en iedereen schone schoenen heeft. Wilt u een pagodetent huren, maar heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust via de telefoon of mail.

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Pagodetent Wit PVC 4x4m
Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers
± 25 personen
349,95
Excl. BTW
€ 423,44
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Pagodetent Wit PVC 5x5m
Afmetingen DxBxH
5,0 x 5,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers
+/- 40
379,95
Excl. BTW
€ 459,74
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Pagodetent Wit PVC 6x6m
Afmetingen DxBxH
6,0 x 6,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers
+/- 50
529,95
Excl. BTW
€ 641,24
Incl. BTW
Offerte aanvragen