Pagodetent huren

 

Alle pagodetent huren


Pagodetent huren in Rotterdam - Partytent huren Rotterdam 

De pagodetent is een stijlvolle tent voor de chiquere feesten en partijen. Wij verhuren de pagodetent op dit moment in drie verschillende maten. Zoals aan de afmeting te zien, zijn de pagodetenten altijd vierkant. De tenten kunnen met een tentvloer compleet worden gemaakt. Naast een mooie uitstraling, zorgt de vloer er ook voor dat de ondergrond gelijk is en iedereen schone schoenen heeft. 

Advies op locatie

Twijfel je over de mogelijkheden van je locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

 

Andere event tenten huren

Niet op zoek naar een pagodetent maar een ander soort tent voor je evenement? Dan hebben wij ook aluhallen en stretchtenten te huur. Zo hebben wij voor iedere gelegenheid de perfecte tent voor je klaarstaan. 

 

Accessoires voor bij je tent

Aan alleen een partytent heb je misschien niet genoeg, maar ook voor al je benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kun je allerlei soorten partymateriaal huren of licht & geluid appratuur huren. Kies uit verschillende soorten verlichtinggeluidsapparatuur of coole effectmachines!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de pagodetenten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Oostvoorne, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.