Pagodetenten

De pagodetent is een stijlvolle tent voor de chiquere feesten en partijen. Wij verhuren de pagodetent op dit moment in drie verschillende maten. Zoals aan de afmeting te zien, zijn de pagodetenten altijd vierkant. De tenten kunnen met een tentvloer compleet worden gemaakt. Naast een mooie uitstraling, zorgt de vloer er ook voor dat de ondergrond gelijk is en iedereen schone schoenen heeft. 

Alle pagodetenten


Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Andere event tenten huren

Niet op zoek naar een pagodetent maar een ander soort tent voor uw evenement? Dan hebben wij ook aluhallen en stretchtenten te huur. Zo hebben wij voor iedere gelegenheid de perfecte tent voor u klaarstaan. 

Accessoires voor bij uw tent

Aan alleen een partytent heeft u misschien niet genoeg, maar ook voor al uw benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kunt u allerlei soorten partymateriaal huren of licht & geluid appratuur huren. Kies uit verschillende soorten verlichtinggeluidsapparatuur of coole effectmachines!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de pagodetenten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.