Oud Hollands Sjoelen

Aantal:

20,66

1 dag 

Excl. BTW

25,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Lengte
2m
Breedte
0,35m
Transportmaat Transportmaat
1m lang x 0,35m breed
Gewicht Gewicht
5kg
Transport advies
Lege personenauto met bank plat
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
2 min
Op- en afbouw aantal personen
1

Omschrijving

Oud-Hollands Sjoelen huren - Partytent Huren Rotterdam

Sjoelen, wie kent het niet? Dit Oud-Hollandse spel is niet te missen op een gezellige spellendag. Het doel van sjoelen is om zo goed mogelijk de sjoelstenen in de gaten te schuiven. De spelregels zijn gemakkelijk dus je kan snel spelen zonder al te veel tijd nodig te hebben om het spel uit te leggen, wanneer de regels niet duidelijk zijn. Probeer de sjoelstenen zo goed mogelijk te richten en in de juiste vakken te schuiven.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen, zodat u een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op uw keuze van sport.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over het Oud-Hollands sjoelen of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

 

 

Extra Productopties

1 dag 179,95

Excl. BTW

1 dag 217,74

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen