Verlichting huren

 

 

Alle verlichting huren

Prikkabel LED Kleur

Prikkabel LED Kleur

Kleed de ruimte aan met onze sfeervolle LED verlichting!
1 dag
12,40
Excl. BTW
1 dag
15,00
incl. BTW
Prikkabel LED Wit

Prikkabel LED Wit

Voor sfeervolle verlichting huurt u deze prikkabel LED wit!
1 dag
12,40
Excl. BTW
1 dag
15,00
incl. BTW

Verlichting huren in Rotterdam - Partytent huren in Rotterdam 

Het toevoegen van verlichting aan je feestje is een gemakkelijke en voordelige manier om extra sfeer en ambiance te creëren op je feest. Partytent Huren Rotterdam heeft verschillende soorten verlichting te huur.

Huur ook een party- of event tent en een geluidsinstallatie om het feestje helemaal compleet te maken!

Advies op locatie

Twijfel je over de mogelijkheden van je locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

 

Meer accessoires 

Aan alleen verlichting  heb je misschien niet genoeg, maar ook voor al je benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kun je partytenten,  statafels huren, maar ook bijvoorbeeld springkussenssport & spel en ander partymateriaal.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de partymaterialen of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Oostvoorne, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.