Easy-Up Tenten huren

 

Alle easy-up tenten huren

Easy Up Tent 3x3m Zwart

Easy Up Tent 3x3m Zwart

Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
± 15 personen
1 dag
61,98
Excl. BTW
1 dag
75,00
incl. BTW
Easy Up Tent 3x3m Zand *nieuw*

Easy Up Tent 3x3m Zand *nieuw*

Afmetingen DxBxH
3x3x3,5
Aantal gebruikers
15
1 dag
61,98
Excl. BTW
1 dag
75,00
incl. BTW

Easy up tent huren in Rotterdam - Partytent huren Rotterdam 

Mocht je een feestje willen vieren, maar wil je ere niet teveel moeite in steken? Huur dan een van de easy up tenten van Partytent Huren Rotterdam. De naam verklapt het al, de tenten zijn gemakkelijk en snel op te zetten en zeker als je het samen doet. Het is van belang dat je de tent goed vast zet, zodat de tent niet kan verplaatsen bij harde storm. Alle easy up tenten worden geleverd met voldoende zijwanden en kopwanden, zodat uw gasten uit de wind en regen zitten. Nodig je een heel klein groepje uit op je verjaardag dan heb je aan de easy up tent 3x3 genoeg. De grooste easy up tent die wij verhuren is 3x6m. Verder zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus kies een kleur uit die aansluit bij het thema die je hanteert!

Advies op locatie

Twijfel je over de mogelijkheden van je locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

 

Accessoires voor bij uw tent

Aan alleen een easy up tent heb je misschien niet genoeg, maar ook voor al je benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent Huren Roterdam kun je heaters huren, maar ook bijvoorbeeld statafelsklapstoelen en ander partymateriaal

 

Meer informatie

Ben je op zoek naar een ander type tent? Dan heeft Partytent Huren Rotterdam de tenten die je zoekt! Je kunt bijvoorbeeld ook een partytent of opblaasbare tent huren. Toch op zoek naar een iets grotere tent of een tent die open is? Kijk dan eens naar onze event tenten.  Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met en van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Oostvoorne, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.