Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 2
Categorie:

Familiedag organiseren? 5 Leuke spellen om te huren

Ben je van plan om binnenkort een familiedag te organiseren? Daar horen natuurlijk activiteiten op de planning waar iedereen zich mee kan vermaken. Bij ons ben je aan het juiste adres. Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn en welke spellen je bij ons kunt huren. Wij hebben de top 5 spellen voor je op een rij gezet. Benieuwd? Lees dan verder!

Geslaagd feestje in je achtertuin? Deze artikelen maken het een topfeest!

Een spannende tijd is aangebroken. De examens zijn afgerond en het is nu wachten op het verlossende belletje. Weet jij zeker dat je geslaagd bent, dan kun je alvast beginnen met het plannen van een feestje. Ben jij er nog niet helemaal zeker van? Geen probleem, dan maken we er een troost feestje van! Echter zijn er veel meer redenen voor een geslaagd feestje. Is iemand geslaagd voor zijn rijbewijs of is je kindje geslaagd voor zijn zwemdiploma? Dan zijn dit ook prima redenen voor een geslaagd feestje. Al hoewel, een “geslaagd” feestje is natuurlijk altijd leuk. In dit artikel vertellen wij jou welke artikelen jouw tuinfeest echt groot succes maken!

Welke soorten partytenten zijn er eigenlijk?

Als je van plan bent een klein feestje, een evenement of een personeelsfeest te organiseren dan kan een partytent goed van pas komen. Er zijn veel verschillende soorten partytenten die elk voor een andere gelegenheid geschikt zijn. Dit kan je natuurlijk ook zelf bepalen aan de hand van de grootte van het feest en je budget. Welke soorten partytenten er dan allemaal zijn vind je terug in onderstaand artikel.

Verhuur party artikelen en meer!

Bij Partytentverhuur Rotterdam kan je terecht om jouw feest of evenement compleet te maken. Heb jij niet alles in huis om het feest aan te kleden? Dan kunnen wij je daarbij helpen! Wij bieden veel verschillende partyartikelen te huur aan en nog veel meer…. Lees snel verder in onderstaand artikelen wat wij jou te bieden hebben!

Het organiseren van een themafeest doe je zo!

Ben je van plan een themafeestje te organiseren maar vraag jij je af hoe je dit moet doen? Lees dan snel onderstaand artikel door! Bij het organiseren van een themafeest komt veel kijken. Het feest moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn en het thema moet overal in terug te vinden zijn!

Alle benodigdheden voor een geslaagd feest!

Ben je van plan binnenkort een feestje te plannen maar weet je niet goed waar je allemaal voor moet zorgen? Geen probleem! Wij zetten een aantal benodigdheden voor je op een rijtje zodat je een geslaagd feest kan organiseren.

Hoe ruim je het makkelijkst op na een feestje?

Wanneer je een gezellig feestje hebt gegeven zit je na afloop vaak met één klein probleempje. Ondanks dat je een partytent gehuurd hebt moet er nog steeds het één en ander opgeruimd worden. Je tuin is misschien een bende. De afvalzakken liggen overal en nergens. Uiteraard is je partytent niet helemaal spik en span meer. Iedereen morst weleens een drankje, er vliegt een bitterbal door de tent of het heeft geregend. Hij is in ieder geval niet schoon genoeg om weer terug te brengen naar de verhuurder of op te bergen in je schuur. Maar hoe ruim je de boel nou het snelst weer op? Wij vertellen het je in dit artikel.

Oud & Nieuw vieren onder de Partytent! #6 tips voor een knalfeest

December is dit jaar bijzonder warm, dat weet iedereen. Nu zijn we in Nederland heel romantisch en zien we liever een witte kerst en dus ook witte feestdagen. Dat zit er dit jaar niet in maar dat brengt weer andere voordelen met zich mee: oud & nieuw vieren onder de partytent. Wij hebben een goed idee hoe je hier een knalfeestje van kan maken. En daarom hebben wij 6 tips voor jou voor een knalfeest.

pagina 1 van 2