Spellenpakket Zeskamp Vallen en Opstaan

149,70

van 

Excl. BTW
1 dag  119,95
Excl. BTW
1 dag 145,14
incl. BTW
Huurmandje

Producten in pakket

1x
Zeskamp Loopski Trio (set van 2)
Zeskamp Loopski Trio (set van 2)
1x
Zeskamp Bloklopen (set van 2)
Zeskamp Bloklopen (set van 2)
1x
Zeskamp Vliegend Tapijt (set van 2)
Zeskamp Vliegend Tapijt (set van 2)
1x
Zeskamp Zaklopen Trio (set van 2)
Zeskamp Zaklopen Trio (set van 2)
1x
Zeskamp Bal Verplaatsen (set van 2)
Zeskamp Bal Verplaatsen (set van 2)
1x
Zeskamp Funslang (set van 2)
Zeskamp Funslang (set van 2)

Producteigenschappen

Transport advies
Lege Personenwagen met achterbank plat
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Spellenpakket Zeskamp set 2 huren - Partytent Huren Rotterdam

Een prachtig, orgineel zeskamp pakket met zes spellen, waarmee de kinderen en ouderen zich uren lang kunnen vermaken.

Inbegrepen:

  • 2x Zeskamp Skilopen
  • 2x Zeskamp Bloklopen
  • 2x Zeskamp Vliegend tapijt
  • 2x Zeskamp Zaklopen
  • 2x Zeskamp Balverplaatsen
  • 2x Zeskamp Funslang

Zeskmap Skilopen

Een echt team spel, loop met zes personen achter elkaar op onze speciale ski`s. Strijd tegen een ander team op een parcours.  Dit spel is super leuk om met uw vrienden of familie te doen! Maak 2 eerlijke teams van 6 personen en ga de strijd tegen elkaar aan. Het beste team die het snelste is wint! Gaat u de uitdaging aan?

Zeskamp Bloklopen

Bloklopen is een Oud-Hollandse traditie, zet uw beste voetje voor en voorkom dat u voor het blok wordt gezet. Daag uw vrienden en familie uit om een wedstrijd tegen u te doen! Wie het sneltste aan de overkant is heeft gewonnen! 

Zeskamp Vliegend tapijt

Concentratie is een vereiste bij dit spel. Één persoon moet het vliegende tapijt door een parcours slepen, terwijl de rest van de ploeg op het tapijt staat. Ze moeten mee springen met het tapijt en proberen er weer op terecht te komen. Het team dat met de meeste personen nog op het tapijt staat als eerste over de finish komt heeft gewonnen. 

Zeskamp Zaklopen

Het oeroude, maar nog steeds fantastische spel met een uitdagende twist! Deze set bestaat uit 2 3-persoons loopzakken, dit zijn elk 3 zakken die met elkaar verbonden zijn met een band. Zo moet u goed coördineren met uw team om de uitdaging te winnen! Enorm goed voor uw conditie, maar vooral leuk! Dus ga de strijd aan met uw vrienden, collega's of op school! Daag elkaar uit en kijk welk team het eerste over de finishlijn springt!

Zeskamp Balverplaatsen

Lastiger dan het lijkt, maar zeker een leuke uitdaging. Daag uw vrienden en familie uit en kijk wie het beste is. Twee personen nemen het tegen elkaar op met de speciale ballen schoenen en proberen elkaar te verslaan op het parcour zonder dat je ballen er vandoor gaan! Wie dit het beste doet en als eerste bij de finish is, is de winnaar! 

Zeskamp Funslang

De bedoeling van de funslang is om er met meerdere mensen 'in' te staan en zo snel mogelijk de finish te bereiken. Welk team als eerst de finish heeft bereikt is de winnaar! Durft u het aan ? 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen, maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen, zodat u een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op uw keuze van sport.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over het zeskmap pakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 4,95

Excl. BTW

1 dag 5,99

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen