Vloeren en lopers huren

 

 

 

Alle vloeren en lopers huren

Partytent Vloer Kunststof per m2

Partytent Vloer Kunststof per m2

Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 0,0m
De vloeren zijn niet alleen sfeervol, maar ook praktisch!
1 dag
4,13
Excl. BTW
1 dag
5,00
incl. BTW
Partytent Vloer Kunststof per m2 met Opbouw

Partytent Vloer Kunststof per m2 met Opbouw

Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 0,0m
Niet alleen sfeervol, maar ook praktisch!
1 dag
6,20
Excl. BTW
1 dag
7,50
incl. BTW

Vloeren & lopers huren in Rotterdam - Partytent huren Rotterdam 

Heb je binnenkort een feest of evenement op de planning staan en heb je daarvoor een partytent gehuurd? Dan wil je de tent missschien wel extra aankleden. Dat kan met meubilair en verlichting, maar ook door een vloer en/of loper te plaatsen. De tentvloer ziet er niet alleen sfeervol uit het is ook praktisch, omdat je alle ongelijkheid van de ondervloer weghaalt. De tentvloeren in ons assortiment zijn gemaakt van kunststof of van hout. Kies de tentvloer die het beste bij de gelegenheid past. Wil je de gasten op een chique manier ontvangen dan kan je een van onze lopers huren voor je feest of evenement. 

Advies op locatie

Twijfel je  over de mogelijkheden van je locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

 

Meer accessoires

Aan alleen vloeren en lopers heb je niet genoeg, maar ook voor al je benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kun je partytenten,  statafels huren, maar ook bijvoorbeeld springkussenssport & spel en ander partymateriaal.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de vloeren en lopers. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Oostvoorne, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.