Vloeren en lopers

Heeft u binnenkort een feest of evenement op de planning staan en heeft u daarvoor een partytent gehuurd? Dan wilt u de tent missschien wel extra aankleden. Dat kan met meubilair en verlichting, maar ook door een vloer en/of loper te plaatsen. De tentvloer ziet er niet alleen sfeervol uit het is ook praktisch, omdat je alle ongelijkheid van de ondervloer weghaalt. De tentvloeren in ons assortiment zijn gemaakt van kunststof of van hout. Kies de tentvloer die het beste bij de gelegenheid past. Wil je de gasten op een chique manier ontvangen dan kan je een van onze lopers huren voor je feest of evenement. 

 

 

Alle vloeren en lopers

Partytent Vloer Kunststof per m2
Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 0,0m
De vloeren zijn niet alleen sfeervol, maar ook praktisch!
1 dag
4,13
Excl. BTW
1 dag
5,00
incl. BTW
Partytent Vloer Kunststof per m2 met Opbouw
Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 0,0m
Niet alleen sfeervol, maar ook praktisch!
1 dag
6,20
Excl. BTW
1 dag
7,50
incl. BTW

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de vloeren en lopers. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.