Tafels

Ben je opzoek naar tafels die je kunt gebruiken voor je feest of evenement? dan ben je bij Partyetnt Huren Rotterdam aan het juiste adres. Onze tafels zijn verschillend dus bij elke gelegenheid is er wel een passende tafel te vinden. Heb je je vrienden uitgenodigd voor een Oktoberfest in je achtertuin ga dan voor de biertafel. Heb je een Sweet 16 dan passen de statafels weer goed bij dit feest. 

 

 

Alle tafels

Statafel
Afmetingen DxBxH
80 x 80 x 115 cm
Presenteer lekkere hapjes en drankjes op de statafel!
1 dag
6,20
Excl. BTW
1 dag
7,50
incl. BTW
Party / Bierbankenset Klein
Afmetingen DxBxH
1.10m x 0.50m x 0,8m
Aantal gebruikers
4-6
Leuk voor bij een barbecue, bierproeverij of ander tuinfeest!
1 dag
8,26
Excl. BTW
1 dag
9,99
incl. BTW
Buffet / Partytafel Zwart
Afmetingen DxBxH
0,75x1,80x0,75
Aantal gebruikers
4-6
Geschikt voor een diner.
1 dag
8,26
Excl. BTW
1 dag
9,99
incl. BTW
Party / Bierbankenset Groot
Afmetingen DxBxH
2,20m x 50 m x 0,80m
Aantal gebruikers
6-10
Huur de bierbankenset groot voor een bierproeverij bij jou in de tuin!
1 dag
12,40
Excl. BTW
1 dag
15,00
incl. BTW

Accessoires voor bij de tafel

Een tafel kan je gebruiken om spullen op te zetten, maar tijdens een etentje is het fijn als je aan de tafel kan eten. Wij hebben verschillende soorten stoelen die u bij een van de tafels kunt neerzetten. Om de tafel een chiquere uitstraling te geven kunt u de tafel nog dekken met een mooi tafelkleed passend bij het thema die er wordt gehanteerd.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de tafels. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.