Stroomvoorziening

Heeft u elektra op uw feest of evenement? Dan is het altijd een goed idee om ook producten te huren voor de stroomvoorziening. Zo hebben wij bij Partytent Huren Rotterdam diverse stroomvoorzieningen, zoals kabels, verdeelkasten, beeldschermen en stroom aggregaten. Met deze stroomvoorziening kunt u er zeker van zijn dat u voorbereid uw feest of evenement kan laten plaatsvinden.

Wij hebben ook ander eventmateriaal beschikbaar bij Partytent Huren Rotterdam.

 

 

 

Stroom Aggregaat Diesel 10kva
Zorg dat je stroom bij de hand hebt door de stroom aggregaat.
165,29
Excl. BTW
200,00
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Stroom Aggregaat Diesel 20kva
Afmetingen DxBxH
1,5 x 3,0 x 1,5 m
Zorg voor voldoende stroom met de stroom aggregaat.
247,93
Excl. BTW
300,00
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Stroom Aggregaat Diesel 30kva
Zorg dat je genoeg stroomt hebt!
454,54
Excl. BTW
549,99
Incl. BTW
Offerte aanvragen

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de stroomvoorziening of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.