Speeltafels huren

Speeltafels huren in Rotterdam - Partytent huren Rotterdam 

Organiseer je een gezellig feest of evenement? Dan is het zeker geen slecht idee om eens een speeltafel te overwegen. Wij van Partytent Huren Rotterdam hebben diverse speeltafels beschikbaar voor een gezellige en leuke dag of avond. Voor de fußball fans hebben we de tafelvoetbaltafel klaar staan.

Op zoek naar andere spellen? Dan hebben wij ook heel veel houten- en zeskamp spellen te huur!

 

Alle speeltafels huren

Tafeltennis Tafel

Tafeltennis Tafel

Afmetingen DxBxH
152,5 x 274 x 76 cm
Aantal gebruikers
2-4
Voor een leuke en gezellige spelletjes middag!
1 dag
61,98
Excl. BTW
1 dag
75,00
incl. BTW
Tafelvoetbal Tafel

Tafelvoetbal Tafel

Afmetingen DxBxH
1,50m x 0,8m x 0,9m
Aantal gebruikers
2-4
Huur de tafelvoetbal voor de echte voetbalfanaten!
1 dag
78,51
Excl. BTW
1 dag
95,00
incl. BTW
Airhockey Tafel

Airhockey Tafel

Afmetingen DxBxH
213 cm x 112cm x 81 cm
Aantal gebruikers
2-4
Leuk voor een spelletjes middag thuis of op school!
1 dag
78,51
Excl. BTW
1 dag
95,00
incl. BTW

Advies op locatie

Twijfel je over de mogelijkheden van je locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

 

Meer accessoires 

Aan alleen speeltafels heb je misschien niet genoeg, maar ook voor al je benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kun je partytenten,  meubilair, maar ook bijvoorbeeld verlichting en ander partymateriaal.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de speeltafels of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-SchiOostvoorneebroek, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.