Event tenten

Heeft u binnenkort een feest of evenement op de planning staan die u moet organiseren en wilt u een andere tent dan anders? Huur dan de event tenten van Partytent Huren Rotterdam. Wij verhuren 2 soorten event tenten, namelijk de Flex tent en de Pagodetent. De Pagodetenten hebben een punt dak en zijwanden en de Flex tent heeft alleen een dak die leunt op palen. De Pagodetenten zijn gemaakt van PVC zeil en zijn bestand tegen UV en zijn ook brandvertragend volgens de M2 Europese veiligheidsnormen. De Flex tent is een mooie tent om te huren voor een bruiloft op het strand bijvoorbeeld. De event tenten zijn de duurdere tenten uit ons assortiment en dat komt doordat ze uniek zijn door de vorm, de kwaliteit en ook erg groot zijn in vergelijking met de andere tenten. De tenten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. 

De tenten worden altijd voor u op- en afgebouwd, en dit kan met of zonder vloer. De onderstaande prijzen zijn inclusief: materiaal, op-en afbouw kosten en vervoerstoeslag. 

 

Alle event tenten


Accessoires voor bij uw tent

Om de event tenten leuk aan te kleden voor het feest of evenement hebben wij ook verschillende soorten feestmatierialen te huur, zoals statafels, blikvangers, een geluidsinstallatie, stroomhaspel en nog veel meer!

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Wilt u toch een andere soort tent huren? Dat kan! U kunt bij ons namelijk ook een opblaasbare tenteasy-up tent en reguliere partytent huren. Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Oud Beijerland, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Hillegersberg-Schiebroek, Spijkenisse, Hoogvliet, Schiedam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam, Prins Alexander en omstreken.