Event tenten huren

 

 

Alle event tenten huren

Event tent huren in Rotterdam - Partytent huren Rotterdam 

Heb je binnenkort een feest of evenement op de planning staan die je moet organiseren en wil je een andere tent dan anders? Huur dan de event tenten van Partytent Huren Rotterdam. Wij verhuren 2 soorten event tenten, namelijk de stretchtent en de Pagodetent. De Pagodetenten hebben een punt dak en zijwanden en de stretchtent heeft alleen een dak die leunt op palen. De Pagodetenten zijn gemaakt van PVC zeil en zijn bestand tegen UV en zijn ook brandvertragend volgens de M2 Europese veiligheidsnormen. De stretchtent is een mooie tent om te huren voor een bruiloft op het strand bijvoorbeeld. De event tenten zijn de duurdere tenten uit ons assortiment en dat komt doordat ze uniek zijn door de vorm, de kwaliteit en ook erg groot zijn in vergelijking met de andere tenten. De tenten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. 

De tenten worden altijd voor u op- en afgebouwd, en dit kan met of zonder vloer. De onderstaande prijzen zijn inclusief: materiaal, op-en afbouw kosten en vervoerstoeslag. 

Accessoires voor bij je tent

Om de event tenten leuk aan te kleden voor het feest of evenement hebben wij ook verschillende soorten feestmatierialen te huur, zoals statafels, blikvangers, een geluidsinstallatie, stroomhaspel en nog veel meer!

 

Advies op locatie

Twijfel je over de mogelijkheden van je locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

 

Meer informatie

Wil je toch een andere soort tent huren? Dat kan! Je kunt bij ons namelijk ook een opblaasbare tenteasy-up tent en reguliere partytent huren. Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Oostvoorne, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.