Vier op een Rij XXL

1 dag  28,92
Excl. BTW
1 dag 34,99
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Lengte
0,4m
Breedte
1,2m
Hoogte
0,8m
Transportmaat Transportmaat
0,4m x 1,2m x 0,8m
Gewicht Gewicht
5 kg
Transport advies
Lege personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10min
Op- en afbouw aantal personen
1-2
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Vier op een Rij XXL huren - Partytent Huren Rotterdam

U kunt Vier op een Rij spelen, zoals u dat normaalgesproken doet, maar waarom doet u niet eens wat anders? Waarom gaat u niet groot? Want dat kan nu, met Vier op een Rij XXL. U kunt Vier op een Rij XXL vandaag al huren bij Partytent Huren Rotterdam. Dit spel is door zijn omvang een stuk interessanter en leuker dan zijn kleine variant.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval u een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor u klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen, zodat u een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op de keuze van sport.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over vier op een rij. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 179,95

Excl. BTW

1 dag 217,74

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen