Stretchtenten

De flextenten zijn de meest unieke tenten uit onze collectie. De flextent, ook bekend als stretchtent, is een beige doek die met houten palen wordt vastgemaakt. Door het puntige dak krijgt de tent ontzettend veel sfeer. De kleinste afmeting in ons assortiment is de 8x6m stretchtent. Een groot voordeel van deze tenten is, dat ze vrij eenvoudig te koppelen zijn met elkaar. Door de 12x8m met een 8x6m te koppelen, kunnen wij een 16x12m tent verhuren. Wij leveren de flextenten met een brandcertificaat. 


Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Andere event tent huren

Sluit een stretchtent toch niet helemaal aan bij uw wensen? Dat is geen enkel probleem, voor grotere evenementen kan u namelijk ook een aluhal of pagodetent huren bij Partytent Huren Rotterdam.

Accessoires voor bij uw tent

Aan alleen een partytent heeft u misschien niet genoeg, maar ook voor al uw benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kunt u allerlei soorten partymateriaal huren. Zo kunt u heaterstafelsvloeren en lopers en stoelen huren

Op zoek naar licht & geluid appartuur? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons geluidsapparatuurverlichting en effectmachines huren.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de stretchtenten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.