Stretchtent huren

 

Alle stretchtent huren

Stretchtent huren in Rotterdam - Partytent huren Rotterdam 

De flextenten zijn de meest unieke tenten uit onze collectie. De flextent, ook bekend als stretchtent, is een beige doek die met houten palen wordt vastgemaakt. Door het puntige dak krijgt de tent ontzettend veel sfeer. De kleinste afmeting in ons assortiment is de 8x6m stretchtent. Een groot voordeel van deze tenten is, dat ze vrij eenvoudig te koppelen zijn met elkaar. Door de 12x8m met een 8x6m te koppelen, kunnen wij een 16x12m tent verhuren. Wij leveren de flextenten met een brandcertificaat. 

Advies op locatie

Twijfel je over de mogelijkheden van je locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

 

Andere event tent huren

Sluit een stretchtent toch niet helemaal aan bij je wensen? Dat is geen enkel probleem, voor grotere evenementen kan je namelijk ook een aluhal of pagodetent huren bij Partytent Huren Rotterdam.

 

Accessoires voor bij je tent

Aan alleen een partytent heb je misschien niet genoeg, maar ook voor al je benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kunt je allerlei soorten partymateriaal huren. Zo kun je heaterstafelsvloeren en lopers en stoelen huren

Op zoek naar licht & geluid appartuur? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons geluidsapparatuurverlichting en effectmachines huren.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de stretchtenten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Oostvoorne, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.