Zeskamp spellen huren

Zeskamp spellen huren in Rotterdam - Partytent huren Rotterdam 

Ben je op zoek naar leuke en vermakelijke spellen voor jouw feest of evenement? Dan ben je bij Partytent Huren Rotterdam op de juiste plek! Wij hebben verschillende zeskamp spelletjes die leuk zijn voor jong en oud. Zo kan je kiezen uit:

  • Touwtrekken;
  • Bloklopen;
  • Bal Verplaatsen;
  • Zaklopen;
  • Kruiptunnel;
  • Lopende A;
  • Letterpakken.

Naast zeskamp spellen hebben wij ook nog houten spelletjes, evenals sport- en spelkussens te huur.

 

Alle zeskamp spellen huren

Gezelschapsspel Letterpakken

Gezelschapsspel Letterpakken

Aantal gebruikers
4 vs 4
Voor een gezellige spelletjes middag met de familie!
1 dag
41,32
Excl. BTW
1 dag
50,00
incl. BTW

Advies op locatie

Twijfel je over de mogelijkheden van je locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

 

Meer accessoires 

Aan alleen zeskamp spelletjes heb je misschien niet genoeg, maar ook voor al je benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kun je partytenten,  meubilair, maar ook bijvoorbeeld verlichting en ander partymateriaal.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de zeskamp spelletjes of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-SchiOostvoorneebroek, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.