Geluidsapparatuur

Geen enkel feest is compleet zonder muziek, neem daarom eens een kijkje bij onze geluidsapparatuur. Wij van Partytent Huren Rotterdam hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende geluidsinstallaties. Zo kunt u een geluidsset huren voor een zogenoemde 'silent disco' of een karaoke set voor een leuke en gezellige avond.

Vergeet ook zeker geen verlichting en effectmachines te huren voor in uw huis of partytent, zo is de sfeer helemaal compleet! 

 

Alle geluidsapparatuur

Geluidsset Basis
Feest zonder muziek is geen feest!
1 dag
41,32
Excl. BTW
1 dag
50,00
incl. BTW

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de geluidsinstallatie? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.