Fun Food huren

 

 

Alle fun food huren

Ingrediënten Popcorn -100 porties

Ingrediënten Popcorn -100 porties

Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 0,5 m
Aantal gebruikers
100 porties
Geniet van de popcorn tijdens een feestje of evenement!
1 dag
18,35
Excl. BTW
1 dag
20,00
incl. BTW

Fun food machines huren in Rotterdam - Partytent huren Rotterdam 

Fun Food is het combineren van plezier en eten, een perfecte manier om wat amusement toe te voegen aan jouw feestje! De term fun food is vrij breed, maar bevat producten zoals een popcornmachine, suikerspinmachine, slush puppy machine of schepijs.

Voor al je Fun Food kun je terecht bij Partytent Huren Rotterdam. Je huurt de Fun Food voor een duratie van één dag. 

Advies op locatie

Twijfel je over de mogelijkheden van uw locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

 

Meer accessoires 

Aan alleen Fun food machines heb je misschien niet genoeg, maar ook voor al je benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kun je partytenten,  statafels huren, maar ook bijvoorbeeld springkussenssport & spel en ander partymateriaal.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de partymaterialen of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Oostvoorne, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.