Op- en afbouw instructies - Partytent Huren Rotterdam

TENTEN


Instructiesvideos op ons Youtube Kanaal

> Partytent PE 3x3, 3x4 & 3x6 - Opbouw - Afbouw
> Partytent PE 4x4, 4x6, 4x8 - Opbouw - Afbouw
> Easy-Up tenten - Opbouw
> Opblaasbare tenten - Opbouw


LUCHTKUSSENS


Instructiesvideos op ons Youtube Kanaal

> Mini Springkussens 4x3m - Opbouw - Afbouw
> Springkussen 5x4 en 6x5m - Opbouw - Afbouw
> Speelkussen / Multiplay - Opbouw - Afbouw
> Stormbaan - Opbouw - Afbouw
> Sportboarding - Opbouw - Afbouw


Algemeen:

 • 1) Er dient CONSTANT geïnstrueerd toezicht bij het luchtkussen aanwezig te zijn van minimaal 18 jaar oud. Laat een opgeblazen kussen nooit onbeheerd.

 • 2) De huurder/organisatie is aansprakelijk voor de eventuele ongevallen en/of schades die kunnen voorkomen op/aan het luchtkussen.

 • 3) De huurder/organisatie is verantwoordelijk voor het schoon en compleet retour brengen van het luchtkussen.
 • 4) Wij leveren onze luchtkussens standaard uit met materialen voor het plaatsen op een val-dempende ondergrond, waarbij haringen en/of spanbanden gebruikt dienen te worden.

 • 5) Bij het gebruik op een niet val-dempende ondergrond dient de huurder zelf zorg te dragen voor voldoende val-dempende matten om het luchtkussen heen.

 • 6) Als er geen standaard verankering gebruikt kan worden op locatie, kan de huurder/organisatie verzwaringsmogelijkheden tegen betaling verkrijgen bij de verhuurder.

 • 7) De huurder/organisatie dient bij elk gehuurd kussen, de veiligheidsregels van het specifieke kussen na te leven. Deze zijn op ieder kussen bij de ingang zichtbaar.

 • 8) Bij meer daags gebruik, dient de huurder/organisatie elke dag het kussen voor gebruik te controleren op schades, lekkages en een juiste verankering.
 •  

In gebruik stellen:

Zorg er voor dat het luchtkussen zich op een vlakke ondergrond bevindt. Check daarbij of er geen scherpe voorwerpen op de ondergrond liggen. Check of er voldoende ruimte is voor het opblazen van het luchtkussen. Als het luchtkussen op een stenen ondergrond staat(met de juiste verankering) mag het kussen nooit worden versleept.


  1. Rol en vouw het kussen uit.

  2. Sluit het einde van de luchtslang zo strak mogelijk aan op de blower. Gebruik hiervoor het aangehechte bandje en/of de spanband die om het kussen zat.

  3. Sluit eventuele luchtsluizen op de juiste manier; Rits dicht, lussen aanéén rijgen en/of klittenbandopening sluiten.

  4. Gebruik een CE gemarkeerde haspel met voldoende capaciteit. Wees verzekerd van een juiste verbinding met een aardpotentiaal (bijvoorbeeld een stopcontact met randaarde), voordat u de blower aandoet. Gebruik nooit meer dan één haspel en rol deze altijd volledig af.

  5. Controleer het kussen op eventuele schades/ lekkage(s). Bij schade foto maken en deze doorsturen via de mail of whatsapp. Bij direct gevaar of onmogelijk gebruik belt u het noodnummer. 010-3032991

  6. Bevestig de verankeringspunten met de meegeleverde haringen of maak de spanbanden vast aan paal, put of hek. Sla de haringen goed schuin in de grond zonder dat het kussen onder spanning komt te staan.

  7.  

Na gebruik:

 1. Veeg het kussen schoon van stof en zand. Verwijder ook modder en nattigheid met een doek.
 2. Trek nu de stekker van de blower uit het stopcontact en koppel de luchtslang van de blower los.
 3. Maak eventuele luchtsluizen open, het luchtkussen zal nu leeglopen.

 4. Wacht tot alle lucht uit het kussen verdwenen is en leg het kussen zo netjes mogelijk vlak neer. Vouw de wanden netjes naar binnen zodat enkel het grondvalk op de grond ligt.

 5. Vouw  het luchtkussen in de lengterichting in drie of vier keer tot een lange strook van ongeveer 1,20 meter breed.


 1. Rol  (niet vouwen) het luchtkussen heel strak op in de richting van een slurf of luchtsluis.
 2. Trek de meegeleverde spanband om het kussen strak. Hierbij het advies om de eerste paar slagen de tijd te nemen en zo strak mogelijk te rollen. Des te strakker het begin, des te strakker de gehele rol uitkomt.

 3. Bij regen:
Indien het kussen van een dak is voorzien, laat u het kussen opgeblazen staan, dek een eventuele haspel af.
Overige kussens leeg laten lopen en dicht vouwen zodat de regen niet op het speelvlak komt.


Oprolinstructie

Oprolinstructie