Oud Hollands Gatenkaas Spel

Aantal:

19,95

1 dag 

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Gatenkaas Spel
>
  • Oud Hollands Gatenkaas Spel
  • Oud Hollands Gatenkaas Spel
  • Oud Hollands Gatenkaas Spel
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud-Hollands Gatenkaas Spel Huren - Spellen huren Rotterdam

Ben je opzooek naar een leuk gezelschapsspel voor op een feest of evenement? Dan is het oud-Hollandse gatenkaas spel ideaal! 

Het gatenkaas spel is een spel dat bestaaat uit een rechtopstaand bord met diverse gaten erin. Een ring glijdt langs het bord die jij bestuurt met twee touwtjes. Je plaatst een knikker in de ring en trekt deze omhoog. Zorg dat je de gaten in de gatenkaas vermijdt want anders valt de knikker door het gat heen. Hoe hoger je komt hoe meer punten je krijgt. Probeer dus zo hoog mogelijk te komen om te winnen!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen