Gezelschapsspel Letterpakken

1 dag  41,32
Excl. BTW
1 dag 50,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4 vs 4
Transportmaat Transportmaat
2 pakketten van 1mx1m
Transport advies
Lege personenwagen met bank plat
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10 min

Omschrijving

Letterpakken huren - Partytent Huren Rotterdam

Het letterpakken spel is bekend van het televisieprogramma ‘’ De jongens tegen de meisjes’’. De quizmaster stelt vragen, waarop de vier personen in de letterpakken en hun teamleden het antwoord mogen geven. Er wordt pas een nieuwe vraag gesteld als het antwoord op de letterpakken zichtbaar is. Toon zoveel mogelijk woorden binnen de tijd! Het team met de meeste woorden wint het spel.

Regels:

1. Maak teams van minimaal 4 personen. De teams spelen om beurten om een zo goed mogelijke score neer te zetten.

2. Vier personen van het team trekken een letterpak aan.

3. Plaats de juiste lettercombinaties op de letterpakken.

4. Het team krijgt anderhalve minuut om zoveel mogelijk woorden te raden.

5. De quizmaster stelt een vraag en de spelers gaan in de juiste volgorde staan. Als het woord goed getoond wordt, stelt de quizmaster de volgende vraag.

6. De teamleden die niet in het letterpak staan kunnen meehelpen om het woord te raden en de overige teamleden coachen

 Veel succes!

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Meer infromatie

Mocht u vragen hebben over de letterpakken of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 4,95

Excl. BTW

1 dag 5,99

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren

1 dag 18,35

Excl. BTW

1 dag 20,00

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen