Gezelschapsspel Letterpakken

Aantal:

41,32

1 dag 

Excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Letterpakken
>
  • Gezelschapsspel Letterpakken
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4 vs 4

Omschrijving

Letterpakken

Het letterpakken spel is bekend van het televisieprogramma ‘’ De jongens tegen de meisjes’’. De quizmaster stelt vragen, waarop de vier personen in de letterpakken en hun teamleden het antwoord mogen geven. Er wordt pas een nieuwe vraag gesteld als het antwoord op de letterpakken zichtbaar is. Toon zoveel mogelijk woorden binnen de tijd! Het team met de meeste woorden wint het spel.

Regels:

1. Maak teams van minimaal 4 personen. De teams spelen om beurten om een zo goed mogelijke score neer te zetten.

2. Vier personen van het team trekken een letterpak aan.

3. Plaats de juiste lettercombinaties op de letterpakken.

4. Het team krijgt anderhalve minuut om zoveel mogelijk woorden te raden.

5. De quizmaster stelt een vraag en de spelers gaan in de juiste volgorde staan. Als het woord goed getoond wordt, stelt de quizmaster de volgende vraag.

6. De teamleden die niet in het letterpak staan kunnen meehelpen om het woord te raden en de overige teamleden coachen

 Veel succes!

 ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen