Unihockey Set

Aantal:

34,95

1 dag 

Excl. BTW

42,29

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Unihockey Set
>
  • Unihockey Set
  • Unihockey Set
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
5 v 5
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Unihockey Set

Altijd al een potje hockey willen spelen? Dit kan nu door deze hockeyset te huren. Speel deze leuke sport met je vrienden, klasgenoten of misschien zelfs je familie. Hockey is vrij makkelijk uit te leggen en zo kan jij al snel tot actie komen. Deze set is leuk als uniek artikel maar ook om in te zetten tijdens een sportdag of spellenparcours. Met het Unihockey Set kun je twee verschillende teams maken, Wie de meeste goals maakt bij het andere team die wint! Je kunt natuurlijk ook een parcour maken, wie het snelste het parcour heeft afgemaakt die wint.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Voor het gebruik op ijsbanen kunnen wij er een puk bij leveren. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen