Sparta Pannaboarding 4 goals

Aantal:

103,30

1 dag 

Excl. BTW

124,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Sparta Pannaboarding 4 goals
>
  • Sparta Pannaboarding 4 goals
  • Sparta Pannaboarding 4 goals
  • Sparta Pannaboarding 4 goals
  • Sparta Pannaboarding 4 goals
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2-4
Lengte
8m
Breedte
8m
Hoogte
1m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100 watt ( 230V)
Transportmaat Transportmaat
1,20m x 1,20m
Gewicht Gewicht
80 KG
Transport advies
Aanhanger of Bestelbus
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
20-30 min
Op- en afbouw aantal personen
2-4
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Sparta pannaboarding 4 goals huren - Partytent Huren Rotterdam

Op zoek naar een uitdagend potje voetballen waarbij je al je skills kunt laten zien? Pannaboarding vraagt om het uitvoeren van verschillende trucjes. Wil jij je tegenstander voorbij kunnen spelen? Dan is het noodzakelijk om meerdere panna’s en trucjes te doen voordat je kunt scoren. Dus ga jij een uitdaging niet snel uit de weg, is het “normale” voetbal een makkelijk karweitje voor jou en ben jij groots fan van Sparta? Dan is pannaboarding echt iets voor jou met je vrienden. Je speelt een wedstrijd in een pannakooi met 4 personen, waarbij je in tweetallen speelt.

Door op tijd een panna te maken en goed samen over te spelen maak je het de tegenstander erg moeilijk! Dit luchtkussen is zeer geschikt voor op grote sportevenementen en tijdens een sportmiddag op school. Met de bijgeleverde elektrische ventilator is het luchtkussen eenvoudig binnen een minuut op te blazen. Ook is de mogelijkheid er om het door ons te laten opzetten en afbreken.

Benieuwd naar onze andere sport en spel materialen? Bekijk dan ons assortiment!

Mocht je nog vragen hebben over de Sparta pannaboarding 4 goals of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Een beoordeling toevoegen