Gezelschapsspel Rad van Avontuur

Aantal:

33,06

1 dag 

Excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Rad van Avontuur
>
  • Gezelschapsspel Rad van Avontuur
<

Producteigenschappen

Lengte
1m
Breedte
1m
Hoogte
2,5m
Transportmaat Transportmaat
1,0 x 1,0 x 2,5m
Gewicht Gewicht
10 KG
Transport advies
Lege personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
1m
Op- en afbouw aantal personen
2

Omschrijving

Rad van Avontuur huren - Partytent huren Rotterdam

Bent u klaar voor een echte uitdaging? Het Rad van Avontuur is leuk voor elke leeftijd! Met dit twee meter hoge rad kunt u doormiddel van het draaien van het rad een winnaar bepalen. Dit is leuk als prijzen-rad, maar is ook een goed idee voor als u een uitdagingsspel wilt doen. Zo kunt u voor elk nummer een uitdaging verzinnen. Een ander idee is om aan elk nummer een corresponderend spel te bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld de spellen gebruiken die u bij Partytent Huren Rotterdam huurt.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval u een sport- of spelletjesdag organiseert. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen, zodat u een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op uw keuze van sport.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt u graag bij de totale organisatie van uw feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners u dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels, stoelen en barren, maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren, waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Rad van avontuur? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij hlepen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

 

Een beoordeling toevoegen