Nieuwsoverzicht

pagina 2 van 2
Categorie:

Het organiseren van een themafeest doe je zo!

Ben je van plan een themafeestje te organiseren maar vraag jij je af hoe je dit moet doen? Lees dan snel onderstaand artikel door! Bij het organiseren van een themafeest komt veel kijken. Het feest moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn en het thema moet overal in terug te vinden zijn!

Alle benodigdheden voor een geslaagd feest!

Ben je van plan binnenkort een feestje te plannen maar weet je niet goed waar je allemaal voor moet zorgen? Geen probleem! Wij zetten een aantal benodigdheden voor je op een rijtje zodat je een geslaagd feest kan organiseren.

Hoe ruim je het makkelijkst op na een feestje?

Wanneer je een gezellig feestje hebt gegeven zit je na afloop vaak met één klein probleempje. Ondanks dat je een partytent gehuurd hebt moet er nog steeds het één en ander opgeruimd worden. Je tuin is misschien een bende. De afvalzakken liggen overal en nergens. Uiteraard is je partytent niet helemaal spik en span meer. Iedereen morst weleens een drankje, er vliegt een bitterbal door de tent of het heeft geregend. Hij is in ieder geval niet schoon genoeg om weer terug te brengen naar de verhuurder of op te bergen in je schuur. Maar hoe ruim je de boel nou het snelst weer op? Wij vertellen het je in dit artikel.

Oud & Nieuw vieren onder de Partytent! #6 tips voor een knalfeest

December is dit jaar bijzonder warm, dat weet iedereen. Nu zijn we in Nederland heel romantisch en zien we liever een witte kerst en dus ook witte feestdagen. Dat zit er dit jaar niet in maar dat brengt weer andere voordelen met zich mee: oud & nieuw vieren onder de partytent. Wij hebben een goed idee hoe je hier een knalfeestje van kan maken. En daarom hebben wij 6 tips voor jou voor een knalfeest.

Sweet 16, hoe heurt het eigenlijk?

Een fenomeen, dat al jaren aan de gang is in Amerika, is de afgelopen 10 jaar ook overgewaaid naar Nederland. We zijn door MTV inmiddels doodgegooid met duizenden sweet 16’s en nu rest de vraag alleen: hoe heurt het eigenlijk? Wij helpen Jort kelder een handje aangezien wij al jaren meehelpen aan de sweet 16’s in Rotterdam.

Biertafels op Oktoberfest, hoe drinkt dat?

Oktoberfest is voor de échte bierliefhebber natuurlijk het ultieme feest. 14 Grote tenten, gevuld met biertafels, verkleed in lederhose en omgeven mooie vrouwen. Wij hebben in ons Rotterdam niet voor niets een eigen biergarten gecreërd achter centraal is het niet? Wij van Partytent Huren Rotterdam vinden dit ook. Daarom zetten de we de ingrediënten voor een Oktoberfest op een rijtje.

Je partytent inrichten: #5 tips!

Leuk dat je een partytent hebt gehuurd of gekocht. Maar nu het feestje dichterbij komt sta je voor een volgend aantal vragen: hoe ga je hem eigenlijk inrichten? Wat voor feestje wordt het? Hoe kan ik dit leuk en praktisch inrichten? Gelukkig voor jou denken wij hier ook wel eens over na en kunnen wij je misschien hierbij helpen. We hebben voor het gemak 5 tips samengesteld om je een beetje op weg te helpen.

pagina 2 van 2