Geslaagd feestje in je achtertuin? Deze artikelen maken het een topfeest!

donderdag 23 mei 2019

Een spannende tijd is aangebroken. De examens zijn afgerond en het is nu wachten op het verlossende belletje. Weet jij zeker dat je geslaagd bent, dan kun je alvast beginnen met het plannen van een feestje. Ben jij er nog niet helemaal zeker van? Geen probleem, dan maken we er een troost feestje van! Echter zijn er veel meer redenen voor een geslaagd feestje. Is iemand geslaagd voor zijn rijbewijs of is je kindje geslaagd voor zijn zwemdiploma? Dan zijn dit ook prima redenen voor een geslaagd feestje. Al hoewel, een “geslaagd” feestje is natuurlijk altijd leuk. In dit artikel vertellen wij jou welke artikelen jouw tuinfeest echt groot succes maken!

Wat is een feest zonder muziek?

Zeker niet onbelangrijk is de muziek die gedraaid wordt tijdens jouw feestje. Laat jij de muziek uit een paar bluetooth boxjes komen of kies jij voor een goede geluidsinstallatie? Met deze geluidsinstallatie zorg jij voor een helder geluid en weet de hele buurt dat jij een feestje geeft. Ben jij meer een type van de livemuziek? Dan kun jij wel een DJ Booth gebruiken! Voel de beat, dans tot in de late uurtjes en geniet van je eigen kleine festival. Wij snappen natuurlijk wel dat een luidruchtig en gezellig feestje erg vervelend kan zijn voor de buren. Daarom is het bij ons ook mogelijk om materiaal te huren voor een silent disco!

Huur een partytent en laat jouw feestje niet in het water vallen

Het huren van een partytent is een absolute aanrader. Onze partytenten zijn allemaal bestand tegen de regen en tegen UV straling. Of het nu 30 graden is of het is 15 graden met regen, jouw feestje hoef je nooit te annuleren. Heb jij een grote achtertuin? Dan past onze 4x8meter partytent misschien wel. Hier passen ruim 50 personen in en is er genoeg ruimte voor een dansje! Houd jij je feestje liever intiem? Dan is het huren van onze 3x4meter partytent een prima partytent. Hier passen ongeveer 20 personen in en 2 statafels.

Zorg voor special effects!

Wil je echt een topfeest organiseren? Dan mogen de special effects natuurlijk niet ontbreken. Verras jouw gasten met een rookmachine of bellenblaasmachine en bezorg ze de avond van hun leven. De foto’s van jouw feestje zijn nu een absolute hit op Instagram en Snapchat of gewoon voor bij jouw aan de muur.

De feestverlichting en feestversiering mag niet ontbreken

Je kan de leukste muziek opzetten en de tofste special effects hebben, maar een feest zonder feestversiering en feestverlichting is geen echt feestje. Zeker niet wanneer jouw feestje door gaat in de donkerte van de nacht. Versier je tuin en/of partytent met de leukste en kleurrijkste lampjes die je kunt vinden en het feestje is een lust voor het oog.

Een geslaagd feestje vieren doe je zo

Verstuur de uitnodigingen naar al je vrienden en breng je buren vroegtijdig op de hoogte. Zorg ervoor dat jij alle partymaterialen en hapjes en drankjes op tijd is huis hebt. Is alles klaar? Dan kan het feestje beginnen! 

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit blog. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Terug naar het nieuwsoverzicht