Familiedag organiseren? 5 Leuke spellen om te huren

vrijdag 15 januari 2021

Ben je van plan om binnenkort een familiedag te organiseren? Daar horen natuurlijk activiteiten op de planning waar iedereen zich mee kan vermaken. Bij ons ben je aan het juiste adres. Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn en welke spellen je bij ons kunt huren. Wij hebben de top 5 spellen voor je op een rij gezet. Benieuwd? Lees dan verder!

 

1. Oud Hollands sjoelen

Wat dacht je van een potje Oud Hollands sjoelen. Wie kent het niet? Dit spel is zeker niet te missen op familiedag. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk sjoelstenen naar voren te schuiven in de gaten. De spelregels zijn zo eenvoudig dat je binnen no-time het spel kan spelen. Let erop dat elk vak voor een bepaald aantal punten staat. Het is natuurlijk de bedoeling dat je zoveel mogelijk sjoelstenen in het vak krijgt met de hoogste punten. Bij interesse bekijk je hier het Oud Hollands sjoelen.

 

2. Jenga XXL

Een ander leuk spel om met de familie te spelen is Jenga en niet de normale versie, maar de XXL versie. Dit betekent dat de Jenga stenen nog groter zijn. Denk maar niet dat het er makkelijker op wordt, wel leuker! Hoe ging het spel ook alweer? Je bouwt een toren van stenen en vervolgens pak je om de beurt een steen en leg je die op de toren zonder dat deze omvalt. Degene die als eerst een steen pakt, op de toren legt en de toren vervolgens omvalt, die verliest. Ofwel, Jenga! Dit spel is goed te spelen met een groep van 2 tot 6 personen. Familiedag organiseren? Huur dit leuke spel, je bekijkt hier Jenga XXL.

 

3. Mens erger je niet XXL

Mens erger je niet! Hét spel om te spelen op een familiedag en niet zomaar alleen op een bord die je op tafel legt, nee een XXL variant waarbij de pionnen nog groter zijn op een plastic ondergrond. Je zult het spel vast wel eens gespeeld hebben. Om je geheugen even op te frissen, komt hier de uitleg. Je speelt het spel met vier personen. Het doel is om als eerste jouw vier pionnetjes in jouw vak te krijgen, maar kijk uit want een van je tegenstanders kan je zo van het bord slaan als ze met een bepaald aantal stappen op de plek komen te staan waar jij met je pion staat. Bekijk hier het spel Mens erger je niet XXL.

 

4. Tafeltennis

Voor degene die veel ruimte hebben in de achtertuin, huur dan een tafeltennis. Zeker een leuk spel om tijdens familiedag met elkaar te spelen. Je kan bijvoorbeeld “rond de tafel” spelen. Iedereen gaat rondom de tafel staan en om de beurt speel je tegen elkaar. Elke keer als iemand mis slaat, het balletje komt in het net of raakt de tafel niet, die moet eruit. Degene die als laatst overblijft wint! Bij interesse bekijk je hier de tafeltennis die je bij ons kan huren.

 

5. Oud Hollands stokken vangen

Test je reactievermogen en speel het spel Oud Hollands stokken vangen. Een spel waar zeker bij gelachen wordt. Lukt het jou om alle stokken op tijd te vangen als ze vangen? Voor zowel jong als oud is dit een ideaal spel voor familiedag. Organiseer je een familiedag? Huur hier Oud Hollands stokken vangen.

 

Spellen huren: nog meer mogelijkheden!

Nu je onze top 5 spellen hebt bekeken die je bij ons kunt huren, gaan we er natuurlijk vanuit dat je familiedag een succesvolle en leuke dag wordt om niet te vergeten. Ben je benieuwd naar ons gehele assortiment, wat betekent nog meer mogelijkheden? Bezoek onze website van Partytent huren Rotterdam. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Terug naar het nieuwsoverzicht