Welke soorten partytenten zijn er eigenlijk?

vrijdag 15 september 2017

Als je van plan bent een klein feestje, een evenement of een personeelsfeest te organiseren dan kan een partytent goed van pas komen. Er zijn veel verschillende soorten partytenten die elk voor een andere gelegenheid geschikt zijn. Dit kan je natuurlijk ook zelf bepalen aan de hand van de grootte van het feest en je budget. Welke soorten partytenten er dan allemaal zijn vind je terug in onderstaand artikel.

Partytent

De reguliere partytent is er eentje die vanaf een zeer klein formaat, voor een verjaardag, tot een grote afmeting gehuurd kan worden voor een bedrijfsfeest natuurlijk. Het is een tent in een neutrale kleur, gemakkelijk op te zetten en geschikt voor allerlei soorten feesten en partijen. Deze tenten zijn er ook in een pvc partytent uitvoering, dit betekent dat de tenten brandvertragend zijn en deze ook als 100% wind –en waterdicht kunnen worden beschouwd. Ideaal voor een echt Hollands weertje!

Easy up tent

Wanneer er nog veel geregeld moet worden voor het feest zoals: decoratie, indeling van de ruimte, het klaarzetten van hapjes en drankjes etc.….is het fijn als de tent snel staat. Met een easy up tent ben je binnen enkele minuten klaar en houd je genoeg tijd over voor andere zaken.

Pagodetent

Een pagodetent behoeft wat meer opzettijd maar dit zie je er ook zeker vanaf. De tent heeft een zeer chique uitstraling en heeft de mogelijk tot een romantische deuropening. Ontvang je gasten in stijl en maak er een geslaagd feest van.

Flextent

Een opvallende tent die opvalt bij de gasten en publiek aantrekt is de flextent. De tent is groot en is als het ware een stretch doek. De doek is beige en dus mooi neutraal voor diverse gelegenheden. Een voordeel van deze tent is dat het een groot aantal gasten onderdak kan geven en het weinig palen nodig heeft om vastgezet te worden.

Aluhal

Voor feesten, evenementen, en bijeenkomsten zoals lezingen en presentaties zijn de aluhal tenten zeer geschikt. De hallen zijn rechthoekig en bieden veel plek voor tafels en stoelen, daarnaast is er de keuze om de aluhal met dichte wanden te huren of met ‘ramen’. Dit kan zorgen voor een fijne en open sfeer tijdens een feest of evenement.

Apres ski hut

Tot slot is er nog de apres ski hut. Deze tent is uitermate geschikt om een leuk feest in te geven. Denk aan een themafeest voor je verjaardag of ter voorbereiding van de personeelsreis. Met de apres ski hut is een goede sfeer en een geslaagd feest gegarandeerd!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit blog over een van bovenstaande tenten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Terug naar het nieuwsoverzicht