Licht en geluid huren in Rotterdam. Bekijk hier onze mogelijkheden

woensdag 23 mei 2018

Huren van feestverlichting

Bij Partytenthuren Rotterdam is er naast het huren van partytenten ook de mogelijkheid om feestverlichting te huren. Niet iedereen is in het bezit van feestverlichting. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot het huren van dit soort producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hang-/tafellampen voor buiten, maar ook aan prikkabel van 10 meter. Deze lampen zijn multi-inzetbaar en zorgen voor de finishing touch op ieder feest!uren van DJ verlichting

Naast het huren van feestverlichting biedt Partytenthuren Rotterdam de mogelijkheid om DJ verlichting te huren. Geef met onze producten een ware lichtshow en lever net dat extra zetje om mensen de dansvloer op te krijgen. Zo bieden wij de Spiegelbol met Kleurenspot, de Beam Ball, de Lichtorgel en de Vertigo aan.

  • De spiegelbol met kleurenspot: hang de spiegelbol en schijn met de kleurenspot om verschillende kleuren te reflecteren!
  • De Beam ball: door middel van dit product verlicht je de ruimte met alle kleuren van de regenboog!
  • De Lichtorgel: Dit product werkt op het ritme van de muziek. Met de zes verschillende kleuren zorgt de lichtorgel ervoor dat ieder nummer een eigen lichtshow heeft!
  • De vertigo: Een eenvoudig te installeren lamp met zes verschillende kleuren. Het is dan ook één van de populairste lampen op de markt. Hij is hieronder weergeven.

Huren van geluidsinstallaties

Wat is een feest met licht zonder geluid? Daarom bieden wij van Partytenthuren Rotterdam geluidsinstallaties in, geschikt voor ieder feest! Voor de kleinere evenementen of feesten bieden wij een aantal geluidsinstallaties te huur aan. Dankzij de verschillende ingangen is het mogelijk om jouw gewenste muziekbron aan te sluiten. Denk aan de laptop, smartphone of DJ-set. De geluidsinstallaties worden standaard geleverd met microfoon. Om in te spelen op het verhuren van DJ verlichting bieden wij logischerwijs ook DJ-geluidsets aan.

Huren van een aggregaat

Organiseer jij een evenement dat gegarandeerd móet slagen? Dan is het huren van een aggregaat dé oplossing. Met deze aggregaat is het evenement te allen tijde voorzien van stroom. Na het lezen van dit artikel ben jij helemaal klaar om het feest van je leven te organiseren!

Terug naar het nieuwsoverzicht