Verlichting Disco Laser Beam

Aantal:

20,66

1 dag 

Excl. BTW

25,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Verlichting Disco Laser Beam
>
  • Verlichting Disco Laser Beam
  • Verlichting Disco Laser Beam
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 0,5 m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 80W (230v)
Transportmaat Transportmaat
0,3 x 0,3 x 0,5 m
Gewicht Gewicht
2 kg

Omschrijving

Verlichting Disco Laser Beam

Met deze speciale dj-verlichting wordt uw feest pas echt gezellig. Wij verhuren verschillende soorten lampen, zodat u degene kan kiezen die het beste bij u past

Een Verlichting Disco Laser Beam is een disco lamp met een zogeheten BEAMER. De er bevindt zich binnen in een sterke laser die doormiddel van spiegels een patroon “snijdende” patroon verspreid over de ruimte. De Laser kan ingesteld worden op intensiteit, hoe sterk de verlichting is. En Frequentie, hoe snel/vaak de patroon verwisseld en beweegt. De Laser kan ingesteld worden om naar de muziek te luisteren en met de maat mee te bewegen als waren. Of kan ingesteld worden om op willekeurige momenten te draaien.

Deze disco lamp werkt in het bijzonder goed met onze rookmachine, samen produceren zij een erg Gaaf! effect!

Wilt u veel verlichting en er een stralend feestje van maken dan zit u bij ons aan het goede adres!

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen