Opblaasbare Tenten

Een opblaasbare feesttent, cafe of bar is een keer wat anders dan een partytent en is nog is gemakkelijk op te zetten ook. Bij Partytentverhuur Rotterdam bieden wij diverse opblaasbare feesttenten aan. Door onze leuke thema’s brengt een opblaasbare feestent ook nog is meer sfeer aan het feest.

Bij het huren wordt een elektrische ventilator meegeleverd waarmee de feesttent eenvoudig op te blazen is.

Opblaasbare Après Ski Hut
Afmetingen DxBxH
6,0 x 5,0 x 4,0 m
Aantal gebruikers
25
1 dag
165,29
Excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW
Opblaasbare Disco Nachtclub
247,93
Excl. BTW
300,00
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Opblaasbare Umbrella Bar
1 dag
247,93
Excl. BTW
1 dag
300,00
incl. BTW
Opblaasbare Saloon
247,93
Excl. BTW
300,00
Incl. BTW
Offerte aanvragen
Opblaasbare Cafe
247,93
Excl. BTW
300,00
Incl. BTW
Offerte aanvragen

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Accessoires voor bij uw tent

Aan alleen een partytent heeft u misschien niet genoeg, maar ook voor al uw benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kunt u partymateriaal huren zoals:

Andere tenten huren

Bent u op zoek naar een ander type tent? Dan heeft Partytent Huren Rotterdam de tenten die u zoekt! U kunt bijvoorbeeld ook een partytent of easy-up tent huren. Toch op zoek naar een iets grotere tent of een tent die open is? Kijk dan eens naar onze event tenten. U kunt bijvoorbeeld een aluhalstretchtent of pagodetent huren.

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.