Opblaasbare tent huren

Alle opblaasbare tent huren

Opblaasbare Après Ski Hut

Opblaasbare Après Ski Hut

Afmetingen DxBxH
6,0 x 4,0 x 5,0 m
Aantal gebruikers
25
Haal Oostenrijk dicht bij huis door de Après ski hut te huren!
1 dag
165,29
Excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW
Opblaasbare Umbrella Bar

Opblaasbare Umbrella Bar

Afmetingen DxBxH
7,5 x 7,5 x 5,0
Aantal gebruikers
50
Haal het winterse gevoel in huis!
1 dag
247,93
Excl. BTW
1 dag
300,00
incl. BTW

Opblaasbare tent huren in Rotterdam - Partytent huren Rotterdam 

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je graag een andere tent dan normaal? Huur dan een opblaasbare tent van Partytent Huren Rotterdam. De opblaasbare tenten hebben allemaal een ander thema. Dus voor elk soort feest is er wel een passende opblaasbare tent te vinden. Ga je niet op ski vakantie maar wil je het Oostenrijkse gevoel wel dichtbij huis laten komen? Huur dan onze opblaasbare Après skihut. Het opblaasbare umbrella bar kan je huren als je geld wilt besparen door thuis een biertje te drinken, maar wel dat café gevoel wilt hebben. 

Bij het huren van een opblaasbare tent wordt er een elektrische ventilator meegeleverd, waarmee de feesttent eenvoudig op te blazen is.

Advies op locatie

Twijfel je over de mogelijkheden van je locatie? Wil je graag advies ontvangen over de inrichting voor je feest of evenement? Wij helpen je daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Accessoires voor bij je tent

Aan alleen een opblaasbare tent heb je misschien niet genoeg, maar ook voor al je benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent Huren Roterdam kun je heaters huren, maar ook bijvoorbeeld statafelsklapstoelen en ander partymateriaal huren.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een ander type tent? Dan heeft Partytent Huren Rotterdam de tenten die je zoekt! Je kunt bijvoorbeeld ook een partytent of easy up tent. Toch op zoek naar een iets grotere tent of een tent die open is? Kijk dan eens naar onze event tenten. Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met en van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Oostvoorne, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken.