Aluhallen

Onze aluhallen / evenementtenten hebben een standaard breedte van 10 meter breed en kunnen per 3-5 meter lengte worden geplaatst met een maximum van 15 meter. De doorloophoogte bij de wanden is ongeveer 2,30m. De hallen zijn leverbaar met witte zijwanden, doorzichtige zijwanden en/of zwarte binnenzijde voor, zowel dak als wanden. Het PVC zeil is bestand tegen UV en is bovendien brandvertragend volgens de M2 Europese veiligheidsnormen.

 

Alle aluhallen


Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Andere event tenten huren

Wilt u liever geen aluhal maar een andere soort tent voor uw evenement? Dan hebben wij hele mooie stretchtent en pagodetenten te huur in ons assortiment!

Accessoires voor bij uw tent

Aan alleen een partytent heeft u misschien niet genoeg, maar ook voor al uw benodigde accessoires zijn wij de perfecte partner! Bij Partytent huren Roterdam kunt u allerlei soorten partymateriaal huren. Zo kunt u:

Andere partytent huren

Bent u toch niet op zoek naar een evenement tent? Dat is geen enkel probleem, bij Partytent Huren Rotterdam kan u partytenten huren van variërende groottes, makkelijk op te zetten easy up tenten, of opblaasbare tenten huren.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de aluhallen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Oud Beijerland, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Hillegersberg-Schiebroek, Spijkenisse, Hoogvliet, Schiedam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam, Prins Alexander en omstreken.