Pagodetent Wit PVC 6x6m

619,83

excl. BTW

749,99

incl. BTW

Pagodetent Wit PVC 6x6m
>
  • Pagodetent Wit PVC 6x6m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6,0 x 6,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
+/- 50
Transportmaat Transportmaat
Bezorging verplicht.
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en Afbouw inbegrepen.

Omschrijving

Pagodetent Wit PVC 6x6m huren - Partytent Huren Rotterdam

Deze 36m² grote pagodetent heeft een luxe uitstraling en is te huur in een neutrale kleur. Het thema van een evenement of specifiek feest kan zo goed doorgevoerd worden door het decoreren van de tent. De pagodetent is leverbaar met wanden die de tent compleet kunnen af sluiten. Twee zijpanelen hebben telkens 2 grote ramen die veel licht doorlaten en twee zijstukken zijn blind (geen ramen). De tent wordt standaard voor u op- en afgebouwd.

Voor dit product geld een hoger vervoerstarief, er wordt een toeslag van € 50,00 gerekend. Zoekt u nog een vloer? Zet dit dan in de opmerkingen. De kosten voor een vloer, inclusief opbouw is € 194.95 voor 36m² tentvloer.

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Opzetinstucties

Het opzetten van een partytent is nog nooit zo makkelijk geweest met onze handleiding. Download hem hier!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Extra Productopties

24,79

1 dag

Excl. BTW

30,00

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Afmetingen DxBxH 0.5 x 0.5 x 1.0

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen