Pagodetent Wit PVC 4x4m

413,22

excl. BTW

500,00

incl. BTW

Pagodetent Wit PVC 4x4m
>
  • Pagodetent Wit PVC 4x4m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
± 25 personen
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en Afbouw inbegrepen
Transportmaat Transportmaat
Bezorging verplicht.

Omschrijving

Pagodetent Wit PVC 4x4m

Deze 16m² grote pagodetent heeft een luxe uitstraling en is te huur in een neutrale kleur. Het thema van een evenement of specifiek feest kan zo goed doorgevoerd worden door het decoreren van de tent. De pagodetent is leverbaar met wanden die de tent compleet kunnen af sluiten. Twee zijpanelen hebben telkens 2 grote ramen die veel licht doorlaten en twee zijstukken zijn blind (geen ramen). De tent wordt standaard voor u op- en afgebouwd.

Voor dit product geld een hoger vervoerstarief, er wordt een toeslag van € 50,00 gerekend. Deze toeslag is reeds in de productprijs verwerkt Zoekt u nog een vloer? Zet dit dan in de opmerkingen. De kosten voor een vloer, inclusief opbouw is € 119.95 voor 25m² tentvloer.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen