Pagodetent Wit PVC 4x4m

413,22
excl. BTW
500,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
± 25 personen
Transportmaat Transportmaat
Bezorging verplicht.
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en Afbouw inbegrepen

Omschrijving

Pagodetent Wit PVC 4x4m huren - Partytent Huren Rotterdam

Deze 16m² grote pagodetent heeft een luxe uitstraling en is te huur in een neutrale kleur. Het thema van een evenement of specifiek feest kan zo goed doorgevoerd worden door het decoreren van de tent. De pagodetent is leverbaar met wanden die de tent compleet kunnen afsluiten. Twee zijpanelen hebben telkens 2 grote ramen die veel licht doorlaten en twee zijstukken zijn blind (geen ramen). De tent wordt standaard voor u op- en afgebouwd.

Voor dit product geld een hoger vervoerstarief, er wordt een toeslag van € 50,00 gerekend. Deze toeslag is reeds in de productprijs verwerkt. Zoekt u nog een vloer? Zet dit dan in de opmerkingen. De kosten voor een vloer, inclusief opbouw is € 119.95 voor 25m² tentvloer.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de pagodetent. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Opzetinstucties

Het opzetten van een pagodetent is nog nooit zo makkelijk geweest met onze handleiding. Download hem hier!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 18,35

Excl. BTW

1 dag 20,00

incl. BTW

Huurmandje

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen