Gezelschapsspel Ludo XXL

Aantal:

33,06

1 dag 

Excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Ludo XXL
>
  • Gezelschapsspel Ludo XXL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Gezelschapsspel Ludo XXL

Het doel van mens erger je niet is om zo snel mogelijk alle 4 de eigen pionnen te verplaatsen naar het veilige eindveld. De speler die dit als eerste voor elkaar krijgt, heeft gewonnen. 

Alle spelers zetten hun eigen gekleurde pionnen in het eigen beginpunt buiten het speelveld. Hierdoor moet iedere speler een andere route over het bord afleggen. De spelers gooien om de beurt met de dobbelsteen. Als ze een zes gooien dan mogen ze een pion op het speelbord plaatsen. Lukt het niet om een zes te gooien en staan er geen eigen stukken op het speelveld dan moet de speler zijn beurt overslaan en wachten tot hij weer aan de beurt is.

Na het plaatsen van de steen moet nogmaals met de dobbelsteen worden geworpen en moet de nieuw geplaatste pion worden verplaatst. Hierna is de speler vrij om iedere pion op het spelbord vrij naar keuze te bewegen. De pion moet rechtsom een ronde lopen om het eindveld te bereiken. Eenmaal in het eindveld geplaatst is de pion veilig en doet niet meer mee aan het spel. Het is niet verplicht om precies in een lege plek van het eindveld te komen. Eenmaal bereikt is de pion veilig.

Als de pion na het gooien van de dobbelsteen precies op een cirkel komt waarop al een pion staat van een tegenstander dan zal de tegenstander zijn pion kwijtraken en opnieuw moeten beginnen. Komt een tegenstander op jouw eigen pion dan moet je deze in het startveld plaatsen en mag het pas weer aan het spel deelnemen als je een 6 gooit met de dobbelsteen. Veel succes!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen