Opblaasbare Disco Nachtclub

247,93

excl. BTW

300,00

incl. BTW

Opblaasbare Disco Nachtclub
>
  • Opblaasbare Disco Nachtclub
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
7,0 x 8,0 x 4,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50+
Overdekt
Ja, geheel overdekt.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen

Omschrijving

Opblaasbare Disco Nachtclub huren - Partytent Huren Rotterdam

Hoe leuk op de disco naar jouw thuis te halen? Geef je een feestje en is het thema disco? Huur dan onze opblaasbare disco nachtclub en feest tot laat in de avond door met al je vrienden. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items, zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen. Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie. 

Onze opblaasbare tenten worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels, stoelen en barren, maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren, waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de opbvlaasbare disco nachtclub of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

 

Extra Productopties

69,95

Excl. BTW

84,64

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,20

1 dag

Excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje


10,33

1 dag

Excl. BTW

12,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen