Blaas je feestje op deze 5 opblaasbare attributen voor een knalfeest

dinsdag 25 augustus 2015

Soms mag een feestje wel iets uitbundiger gevierd worden. We zien maar vaak genoeg de feestjes waarbij heel de familie in een kringetje zit. Een kop koffie en een stuk cake en mensen hebben een “feestje”. Wij denken er iets anders over en hebben daarom 5 ideeën verzonnen voor een ultiem knalfeest.

Idee #1: Geluidsinstallatie

Op een goeie knalfuif wil je natuurlijk wel wat lol beleven en misschien ook je beste moves laten zien. Is het niet om iemand te versieren, dan wel om gewoon wat plezier te hebben met je vrienden. Wij dachten dus aan een dansvloer, wat verlichting en een bovenal een goede geluidsinstallatie. Dus laat die goede tunes maar uit de speakers knallen!

Idee #2: Popcornmachine

Op een knalfeest moet er wel degelijk wat te knallen zijn. Nu kan je natuurlijk vuurwerk kopen. Dat geeft meestal wel een goede knal. Wij hadden echt een ander idee. Vuurwerk is namelijk vrij prijzig en is binnen de kortste keren op. Wat dacht je van eenpopcornmachine? Wij weten uit ervaring dat die behoorlijk goed knalt. Let maar op, als je popcorn gaat bakken kan je rekenen op een leuk schouwspel van knallen. Het ziet er nog eens goed uit ook, het smaakt goed vult de kamer met een heerlijke geur. Mag niet ontbreken op een knalfuif denken wij. 

Idee #3: Ballenbad

Oke, we hebben dan al muziek en eten. In principe kan dit al genoeg zijn voor een goed feestje natuurlijk. Maar bij een groot familie feest heb je vaak ook te maken met de jongere tot zelfs kleine generatie. Sommige van hen zullen het leuk vinden om met de voetjes van de vloer te gaan, maar de praktijk leert dat ze vaak op een andere manier vermaakt willen worden. Idee nummer 3 is daarom een opblaasbaar ballenbad waar ze in kunnen “verdrinken”. Niet echt natuurlijk, maar er zijn genoeg ballen kopje onder te gaan. Leuk om je in te verstoppen en je een middag in te vermaken. Daarom een opblaasbaar ballenbad voor een ultiem knalfuif. 

Idee #4: Rodeostier

Dan hebben we ook nog altijd een groep mannen die graag hun mannelijkheid willen laten zien. Of de stoere tieners die net hun mannelijkheid ontdekken. De ultieme testosteron tester is dan misschien wel de opblaasbare rodeostier. Blijf zo lang mogelijk op de bewegelijke stier zitten om te bewijzen dat je een echte cowboy bent. Kan het meer masculien?

Idee #5: Opblaasbare champagnefles

Oké, deze champagne fles kan je dan misschien niet knallend open laten gaan. Maar je kan hem wel opblazen! En zo laat je gelijk aan iedereen weten dat er een feestje gaande is dat niemand mag missen.

Terug naar het nieuwsoverzicht