Blaas je feestje op deze 5 opblaasbare attributen voor een knalfeest

dinsdag 25 augustus 2015

Soms mag een feestje wel iets uitbundiger gevierd worden. We zien maar vaak genoeg de feestjes waarbij heel de familie in een kringetje zit. Een kop koffie en een stuk cake en mensen hebben een “feestje”. Wij denken er iets anders over en hebben daarom 5 ideeën verzonnen voor een ultiem knalfeest.

Idee #1: Geluidsinstallatie

Op een goeie knalfuif wil je natuurlijk wel wat lol beleven en misschien ook je beste moves laten zien. Is het niet om iemand te versieren, dan wel om gewoon wat plezier te hebben met je vrienden. Wij dachten dus aan een dansvloer, wat verlichting en een bovenal een goede geluidsinstallatie. Dus laat die goede tunes maar uit de speakers knallen!

Idee #2: Popcornmachine

Op een knalfeest moet er wel degelijk wat te knallen zijn. Nu kan je natuurlijk vuurwerk kopen. Dat geeft meestal wel een goede knal. Wij hadden echt een ander idee. Vuurwerk is namelijk vrij prijzig en is binnen de kortste keren op. Wat dacht je van een popcornmachine? Wij weten uit ervaring dat die behoorlijk goed knalt. Let maar op, als je popcorn gaat bakken kan je rekenen op een leuk schouwspel van knallen. Het ziet er nog eens goed uit ook, het smaakt goed vult de kamer met een heerlijke geur. Mag niet ontbreken op een knalfuif denken wij. 

 

Idee #3: Spelletjes spelen met elkaar

Oke, we hebben dan al muziek en eten. In principe kan dit al genoeg zijn voor een goed feestje natuurlijk. Maar bij een groot familie feest heb je vaak ook te maken met de jongere tot zelfs kleine generatie. Sommige van hen zullen het leuk vinden om met de voetjes van de vloer te gaan, maar de praktijk leert dat ze vaak op een andere manier vermaakt willen worden. Idee nummer 3 is daarom het spellen van spelletjes met elkaar. Het assortiment aan sport en spellen is erg groot. Het loop uiteen van voetbalbowling tot vier op een rij XXL. Deze spellen zijn leuk voor zowel jong als oud.

Idee #4: Rodeostier

Dan hebben we ook nog altijd een groep mannen die graag hun mannelijkheid willen laten zien. Of de stoere tieners die net hun mannelijkheid ontdekken. De ultieme testosteron tester is dan misschien wel de opblaasbare rodeostier. Blijf zo lang mogelijk op de bewegelijke stier zitten om te bewijzen dat je een echte cowboy bent. Kan het meer masculien?

Idee #5: Opblaasbare feesttaart

Is er iemand jarig? Laat dat dan de hele buurt weten door een opblaasbare feesttaart te plaatsen rond je huis. Naast de opblaasbare feesttaart zijn er nog genoeg andere opblaasbare producten die de aandacht kunnen trekken op je feestje. 

Heeft u nog vragen na aanlediing van dit blog of over andere producten? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van de klantenservice. 

Terug naar het nieuwsoverzicht