Verhuur party artikelen en meer!

vrijdag 30 juni 2017

Bij Partytentverhuur Rotterdam kan je terecht om jouw feest of evenement compleet te maken. Heb jij niet alles in huis om het feest aan te kleden? Dan kunnen wij je daarbij helpen! Wij bieden veel verschillende partyartikelen te huur aan en nog veel meer…. Lees snel verder in onderstaand artikelen wat wij jou te bieden hebben!

Partyartikelen

Een feest of evenement moet natuurlijk aangekleed worden om de juiste sfeer te creëren, het thema duidelijk te maken of de gelegenheid nog eens te benadrukken. Bij diverse gelegenheden zijn andere partyartikelen geschikt, zo is de rookmachine bijvoorbeeld erg geschikt voor een spannend Halloween thema. De bellenblaasmachine is juist weer zeer goed te combineren met een kinderfeestje. Een feest of evenement dat tot diep in de nacht doorgaat mag een goede dansvloer en belichting bevatten. Dit nodigt de gasten uit de dansvloer te betreden en er een onvergetelijke avond van te maken. Met de spots op statief, bezorg je de gasten een te gekke lichtshow waar zij spontaan van beginnen te dansen. Voor de muziekbeleving is er ook een complete geluidsset te huur, de gasten zullen niks tekort komen!

Partytenten

Een feestlocatie kan op een gevestigde locatie zijn of een zelf gecreëerde locatie. Met een partytent kan jij je eigen locatie creëren in de tuin, buitenshuis, op een open veld of op het strand (in overleg met de Gemeente). Naast reguliere partytenten vind je bij ons ook PVC partytenten, deze zijn brandveilig en geven dus een veilig gevoel, vooral bij feesten of evenementen van een groot kaliber. Daarnaast vind je in ons assortiment ook aluhallen en pagodetenten. Deze brengen veel sfeer met zich mee, de pagodetent is een stijlvolle tent en heeft een chique uitstraling. De aluhal is geschikt voor grotere evenementen, zoals een jubileumfeest of zelfs voor conferenties en bijeenkomsten tijdens een netwerkborrel bijvoorbeeld. Bij het geven van een themafeest zoals winter, is de après ski hut perfect! Deze tent brengt een winterse sfeer met zich mee en bij de kenners van wintersport valt dit zeker in goede aarde. De ski hut is een opblaasbaar café waar bij binnenkomst direct begonnen kan worden met feesten en veel gezelligheid! Bij een sportief evenement zijn stormbanen zeer passend, tevens is dit leuk entertainment voor jong en oud. Ga de uitdaging aan samen met je vrienden en heb vooral veel plezier.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytent Huren Rotterdam dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Terug naar het nieuwsoverzicht