Het organiseren van een themafeest doe je zo!

dinsdag 25 april 2017

Ben je van plan een themafeestje te organiseren maar vraag jij je af hoe je dit moet doen? Lees dan snel onderstaand artikel door! Bij het organiseren van een themafeest komt veel kijken. Het feest moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn en het thema moet overal in terug te vinden zijn!

Locatie

Voordat het feest werkelijk plaats gaat vinden moet er een locatie bevestigd zijn, dit kan ook gegeven worden in de tuin met behulp van een partytent. De locatie moet voldoen aan een aantal eisen die nodig zijn voor jouw feest. Stel jezelf van tevoren een aantal vragen, zoals: Is er genoeg plek voor het aantal gasten dat ik wil uitnodigen? Past deze locatie bij het type feest dat ik wil geven? Is de locatie makkelijk bereikbaar voor mijn gasten? En ga zo maar door..

Thema

Het thema van het feest is erg belangrijk, zorg dat je dit zorgvuldig uitkiest en dat het passend is voor de gasten die je uitnodigt. Het thema moet enigszins bekend zijn bij de meeste mensen, zodat zij weten wat ze aan moeten trekken en wat ze kunnen verwachten. Zorg voor een leuk en passend thema en dan vult de avond zich vanzelf met veel hilarische momenten en gezelligheid.

Decoratie

De decoratie is uiterst belangrijk, dit is tenslotte dé manier om het thema van het feest goed over te laten komen. De decoratie kan het zogezegd maken of breken. Zorg dat er genoeg slingers, attributen, accessoires en alles wat nodig is om het thema van het feest goed te weergeven, aanwezig is.

Uitnodiging

De uitnodiging van het themafeest is zeer belangrijk, hiermee laat je de genodigden weten wat hun te wachten staat en wat het voor feest is. Zorg dat de uitnodiging een goed sfeerbeeld geeft en dat de noodzakelijk informatie erop staat. De locatie, de datum en het tijdstip zijn erg belangrijk, daarnaast is een duidelijke uitleg van het thema ook onmisbaar.

Inrichting

De locatie van het feest kan ingericht worden, zoals jij dat wilt! Hier horen natuurlijk leuke attributen bij maar ook tafels en stoelen zijn noodzakelijk. Bij een langer feest met veel eten is het handig een paar tafels te hebben waarop een buffet kan worden gepresenteerd. Bij een feestje dat tot diep in de nacht doorgaat is het verstandig om een paar zitplekken aan te kunnen bieden, ook zijn statafels hier zeer gepast en zal er genoeg ruimte overblijven voor de dansvloer. Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Rotterdam dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit blog. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Terug naar het nieuwsoverzicht