Alle benodigdheden voor een geslaagd feest!

dinsdag 6 december 2016

Bent u van plan binnenkort een feestje te plannen, maar weet u niet goed waar u allemaal voor moet zorgen? Geen probleem! Wij zetten een aantal benodigdheden voor u op een rijtje, zodat u een geslaagd feest kunt organiseren.

Meubilair

Als u van plan bent een feestje te plannen dat lang doorgaat, is het verstandig om meubilair te hebben waar uw gasten even op kunnen bijkomen. Denk aan klapstoelen maar ook partytafels en buffettafels waar je gasten aan kunnen eten. Voor een feestje dat later in de avond plaats vind en nog lang zal doorgaan, is het verstandig om partytafels te huren. Deze tafels nemen weinig plek in, zodat er genoeg ruimte overblijft om te kunnen dansen. Zorg dat u het de gasten zo comfortabel mogelijk maakt en u ze van alle gemakken kunt voorzien.

Verlichting

Om wat sfeer aan te brengen is het gebruik van verlichting gewenst. Ook als het donker wordt is het handig om wat lichten op te hangen. Er kan gekozen worden voor feestverlichting met vrolijke kleuren die u als een slinger kunt ophangen. Het ligt ook aan waar en tot hoe laat het feest plaats vindt anders zijn buiten lampen en dj lampen ook nodig om het feest compleet te maken!

Geluid

Een feestje is pas compleet als er een lekker muziekje wordt gedraaid. Een muziekinstallatie kan ervoor zorgen dat de muziek overal op het feest goed hoorbaar is. Naast het huren van een geluidsinstallatie kunt u er ook nog voor kiezen om er een dj bij te huren als u zorgeloos wilt kunnen genieten en mee wilt dansen met uw gasten.  

Partytent

Een feest organiseren kan al veel voeten in de aarde hebben, maar het voorbereiden en opruimen moet zeer zeker niet onderschat worden! Maak het uzelf daarom niet te moeilijk en huur een partytent, het opzetten is vaak binnen een half uur à veertig minuten gedaan en het afbreken ook. Alle slingers, gemorste drankjes en hapjes zullen de volgende dag binnen een paar minuten opgeveegd kunnen worden en dit scheelt een hoop tijd voor u.

Extra’s

Naast bovenstaande benodigdheden zijn er natuurlijk ook altijd nog wat extra’s die u aan uw feest kunt toevoegen, zodat deze gegarandeerd geslaagd is. Om uw feest tot een geheel te brengen kunt u bijvoorbeeld een rode loper neerleggen en een rookmachine huren. Daarnaast kunt u voor een feest dat overdag plaats vindt een springkussen huren en in de avond juist weer voor een heater kiezen om het uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer informatie

Mocht u na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder! 

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Terug naar het nieuwsoverzicht