Rookmachine incl. Vloeistof

Aantal:

29,95

1 dag 

Excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Rookmachine incl. Vloeistof
>
  • Rookmachine incl. Vloeistof
<

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)

Omschrijving

Rookmachine incl 5 L vloeistof

Om een feest echt compleet te maken is een rookmachine niet te missen. Deze zorgt voor sfeer en brengt de gasten goed in de feeststemming. Daarnaast is een rookmachine ook erg leuk om te gebruiken op een thema feestje zoals Halloween, de rook en het verminderde uitzicht maken het extra spannend voor de gasten.

Om de sfeer er goed in te zetten op jouw feestje is een rookmachine een geweldige toevoeging. Niks zo spannend als
harde muziek, leuke discoverlichting en een dikke laag rook voor effect. Leuk voor de disco, tijdens een (kleine) theatershows of om de sfeer neer te zetten voor griezelige avond!
In combinatie met leuke disco- of sfeerverlichting kan je echt een leuke impressie maken op jouw gasten. Deze sfeerverlichting huurt u inclusief rookvloeistof. Naast onze rookmachine hebben we nog andere leuke gangmakers. Wat dacht je van een sneeuwmachine of bellenblaas machine? 

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen