Klapstoel Wit

1 dag  1,65
Excl. BTW
1 dag 2,00
incl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Stoel Wit huren - Partytent Huren Rotterdam 

Mooi en comfortabel. Bij elk feest (of bruiloft!) horen natuurlijk elegante stoelen om de partij compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan gezellig BBQ’en of een kleine knusse bruiloft in de achtertuin. We hebben verschillende stoelen voor verschillende feesten en zelfs de klassieke Wedding chairs!

Witte klapstoel

U kan bij ons kiezen uit verschillende klapstoelen. Zo heeft u altijd de juiste stoelen die passen bij uw feest. De witte klapstoelen passen goed bij elk feest. De stoelen zijn inklapbaar en daarom eenvoudig te vervoeren in grote aantallen.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de witte klapstoel of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Rotterdam, Vlaardingen,  Schiedam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Prins Alexander, Oud Beijerland, Ridderkerk en omstreken.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Een beoordeling toevoegen