Bellenblaas Machine incl. Vloeistof

Aantal:

29,95

1 dag 

Excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Bellenblaas Machine incl. Vloeistof
>
  • Bellenblaas Machine incl. Vloeistof
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
21 x 23,5 x 25 cm
Transportmaat Transportmaat
tot 1 m3
Gewicht Gewicht
3 kg

Omschrijving

Bellenblaas Machine incl. Vloeistof


Bellenblaas Machine inclusief vloeistof, 5 liter. Eventueel is extra vloeistof erbij af te nemen. Waarbij eventuele volle jerrycans kunnen worden gecrediteerd.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen