Aluhal/Eventpaviljoen 10x15m

1.652,89
excl. BTW
2.000,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
10,0 x 15,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
+/- 225
Overdekt
Geheel
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie word voor u opgebouwd

Omschrijving

Aluhal 10x15 huren – Eventpaviljoen verhuur Rotterdam

Onze aluhallen / evenementtenten hebben een standaard breedte van 10 meter breed en kunnen per 3-5 meter lengte worden geplaatst met een maximum van 15 meter. De doorloophoogte bij de wanden is ongeveer 2,30m . De hallen zijn leverbaar met witte zijwanden, doorzichtige zijwanden en/of zwarte binnenzijde voor zowel dak als wanden. Het PVC zeil is bestand tegen UV en is bovendien brandvertragend volgens de M2 Europese veiligheidsnormen.

De tenten worden altijd voor uw op- en afgebouwd, en dit kan met of zonder vloer. De onderstaande prijzen zijn inclusief: materiaal, op-en afbouw kosten en vervoerstoeslag.

Let op, de vermelde prijs geldt als indicatie. De exacte prijs van tenten fluctueert enorm vanwege personeels-, materiaal- en transportkosten. We informeren je graag over het definitieve bedrag door middel van het offerteproces.

De aluhal word in verschillende standaard afmetingen aangeboden:

  • Aluhal 10x10m zonder vloer: €1500,- Met vloer: €1750,-
  • Aluhal 10x15m zonder vloer: €2175,- Met vloer: €2550,-
  • Aluhal 10x20m zonder vloer: €2850,- Met vloer: €3350.-

Heeft u voor uw evenement een afwijkende maat nodig dan kunt dit aangeven in de opmerkingen. Wij kunnen voor u een offerte opmaken die aansluit op uw wensen.

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Oud Beijerland, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Hillegersberg-Schiebroek, Spijkenisse, Hoogvliet, Schiedam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam, Prins Alexander en omstreken.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen