Multiboarding 14x8m

Aantal:

103,30

1 dag 

Excl. BTW

124,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Multiboarding 14x8m
>
  • Multiboarding 14x8m
  • Multiboarding 14x8m
  • Multiboarding 14x8m
  • Multiboarding 14x8m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
14,0 x 8,0 x 1,0 m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1,0 x 1,0 x 1,0 m
Gewicht Gewicht
150 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Multiboarding Huren - Partytent huren Rotterdam

Wil je een afgebakende sport- of spelgelegenheid maken zoals een voetbal- of hockeyveld? Dan is het een goed idee om deze multiboarding te huren bij Partytent Huren Rotterdam. 

Met de multiboarding kan je zelf een sportveld opzetten, maar ook bijvoorbeeld in de winter is het ook een goede manier om een iijsbaan te maken om op te schaatsen! De boarding beslaat meer dan 100 vierkante meter. De multiboarding is 14 meter lang en 8 meter breed en is gemakkelijk op te blazen met de meegeleverde elektrische ventilator.

Wij raden aan om de multiboarding te plaatsen op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer dit niet gebeurt raden wij altijd aan om extra valmatten langs de open delen van de attractie te plaatsen. 

De bijgeleverde elektrische ventilator moet te allen tijde aangesloten bliven, het enige wat u daarvoor nodig heeft is een stroomaansluiting van 230V.

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Extra Productopties


179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen