Gezelschapsspel Dammen XXL

Aantal:

33,06

1 dag 

Excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Dammen XXL
>
  • Gezelschapsspel Dammen XXL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Gezelschapsspel Dammen XXL huren - Partytent Huren Rotterdam

Organiseer je binnenkort een feest waarbij oude bordspellen altijd op tafel komen maar wil je een keer iets anders? Met XXL spellen krijg je gelijk een heel ander effect dat zorgt voor grote gezelligheid. Dammen XXL is een perfect spel om samen met collega’s of familie te spelen. Vooral voor mensen die het normale dammen easy vinden, worden nu uitgedaagd met het dammen XXL. De hersenen moeten nu extra hard werken, doordat het niet meer in één oogopslag te zien is. Het dammen XXL kun je gebruiken voor een spelletjes dag en is leuk te combineren met croquet of het dartspel dat ook in het assortiment van Partytent Huren Rotterdam zit.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over Dammen XXL of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Extra Productopties

179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

9,95

1 dag

Excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen