Gezelschapsspel Dammen XXL

Aantal:

33,06

1 dag 

Excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Dammen XXL
>
  • Gezelschapsspel Dammen XXL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Gezelschapsspel Dammen XXL 

Organiseer je binnenkort een feest waarbij oude bordspellen altijd op tafel komen maar wil je een keer iets anders? Met XXL spellen krijg je gelijk een heel ander effect dat zorgt voor grote gezelligheid. Dammen XXL is een perfect spel om samen met collega’s of familie te spelen. Vooral voor mensen die het normale dammen easy vinden, worden nu uitgedaagd met het dammen XXL. De hersenen moeten nu extra hard werken doordat het niet meer in één oogopslag te zien is. Het dammen XXL kun je gebruiken voor een spelletjes dag en is leuk te combineren met croquet of het dartspel dat ook in het assortiment van Partytent Huren Rotterdam zit.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen