Stretchtent 7.5x10m

1.199,95
excl. BTW
1.451,94
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
7.5 x 10 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
75m²
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en Afbouw inbegrepen.

Omschrijving

Stretchtent 7,5x10,5m huren - Partytent Huren Rotterdam

De stretchtent is geschikt voor de chiquere feesten en evenementen. Deze tent bestaat uit twee of meerdere delen die aan elkaar verbonden worden om één gehele tent te vormen. Deze tent bied onderdak voor 75m², met op en afbouw inbegrepen!

De stretchtent moet eerst in z'n geheel uitgelegd worden, voordat hij gebouwd wordt / 'omhoog gaat'. Normaal werken we met lange haringen die we +-2.5m rondom de tent een meter diep slaan. Is daar genoeg ruimte voor, is de ondergrond daar geschikt voor en kunnen we daar expliciet toestemming voor krijgen? Wij horen het graag.

Al onze stretchtenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er documentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze pagodetenten en stretchtent, bouwboeken en brandcertificaten.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van, zowel invulling van tafels, stoelen en barren, maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Opzetinstucties

Het opzetten van een partytent is nog nooit zo makkelijk geweest met onze handleiding. Download hem hier!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de flex tent of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen