Flex Tent 15x21m

3.299,95

incl. BTW

3.992,94

incl. BTW

Flex Tent 15x22m
>
  • Flex Tent 15x22m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
15,0 x 22,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
315m²
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en Afbouw inbegrepen.

Omschrijving

Flex Tent 15x22m huren - Partytent Huren Rotterdam

De flex tenten zijn luxe tenten die u kunt gebruiken voor chique feesten en evenementen. Deze tent bestaat uit twee of meerdere delen die aan elkaar verbonden worden om één gehele tent te vormen. Deze tent bied onderdak voor 315m², met op- en afbouw inbegrepen!

De tent moet eerst in z'n geheel uitgelegd worden, voordat hij gebouwd wordt / 'omhoog gaat'. Normaal werken we met lange haringen die we +-2.5m rondom de tent een meter diep slaan. Is daar genoeg ruimte voor, is de ondergrond daar geschikt voor en kunnen we daar expliciet toestemming voor krijgen? Wij horen het graag.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er documentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt u graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners u dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van, zowel invulling van tafels, stoelen en barren, maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren, waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Opzetinstucties

Het opzetten van een flex tent is nog nooit zo makkelijk geweest met onze handleiding. Download hem hier!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de flex tent of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

 

Extra Productopties

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen