Tafelvoetbal Tafel

1 dag  78,51
Excl. BTW
1 dag 95,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2-4
Lengte
1,50m
Breedte
80 cm
Hoogte
90 cm
Transportmaat Transportmaat
1,50 x 0,80
Gewicht Gewicht
50 KG
Transport advies
Dichte aanhanger of Bestelbus
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig

Omschrijving

Tafelvoetbal Tafel incl. Balletjes huren - Partytent Huren Rotterdam

Deze voetbaltafel Heemskerk TacTic is het nieuwe paradepaardje van de Heemskerk collectie voetbaltafels. Organiseer een toernooi met een of meerdere van deze tafelvoetbaltafels. Of zet een hele zaal vol met diverse van onze speeltafels.

De voetbaltafel TacTic is zeer stevig opgebouwd, zoals professional tafels dat ook zijn en heeft een ander onderstel dan we normaal van Heemskerk gewend zijn. Deze verbetering heeft voor veel stabiliteit en een frisse nieuwe uitstraling gezorgd. De tafel is opgebouwd met 25mm MDF zijpanelen en heeft een metalen onderstel van 90x90mm dik met rubberen voet en stelvoet, zodat deze op alle ondergronden te gebruiken is. De extra dikke 18mm telescoop of doorlopende stangen zijn volledig van staal en bevatten veel carbon. Hierdoor zijn de stangen tot wel 20% sterker dan normaal. Natuurlijk zijn de stangen ook behandeld om roest tegen te gaan, waardoor een lange levensduur gewaarborgd is. De tafel wordt standaard geleverd met 2 balletjes. Een echte aanrader als het gaat om kwaliteit en prijs voor de recreatieve professional.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de tafelvoetbal of over aan van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.Extra Productopties


1 dag 59,95

Excl. BTW

1 dag 72,54

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen